El-scootere / STERLING / Mobility Scooters / STERLING Elite² Mini

STERLING Elite² Miniel-scooter

Super smal og komfortabel - Elite² Mini er klar, når du er.

På grund af sin ultra-smalle base med en bredde på 610 mm og en imponerende venderadius på kun 1230 mm, kan du let manøvrere gennem omgivelserne. Elite² Mini er udstyret med ergonomiske wig-wag controllere for at du kan opretholde en behagelig og korrekt kropsholdning, som forbedrer din oplevelse. Med en pålidelig og stabil hastighed på 10 km/t er Elite² Mini den perfekte el-scooter til dine daglige ture.

Arranger demonstration
STERLING Elite 2 Mini el-scooter
Ultra-smal base for bedre manøvrering.

Ultra-smal base for bedre manøvrering.

Ved hjælp af sin ultra-smalle base på kun 610 mm, kan Elite² Mini hjælpe dig med at komme omkring i trange rum og gennem smalle passager. Som fx. elevatorer, supermarkedsgange eller smalle fortov.

Ergonomisk designede controllere.

Ergonomisk designede controllere.

Styret har behagelige håndtag og den velkendte og intuitive wig-wag hånd/tommelfinger controller. Dette gør det let at dreje og er ideelt til personer med nedsat håndfunktion. Desuden sikrer den vinkeljustérbare ratstamme, at føreren er sikret en god siddestilling under kørslen af Elite² Mini. Derudover er rattet udstyret med et klart LCD-display med soft-touch-knapper. Dette kontrolpanel er som standard udstyret med en batteriindikator, speedometer, kilometertæller og tidsmåler.

 

Hydraulisk baghjulsophæng.

Hydraulisk baghjulsophæng.

En rolig og behagelig oplevelse er vigtig, når man anvender en el-scooter. Det hydrauliske baghjulsophæng på Elite² Mini giver dig mulighed for at opretholde stabilitet og komfort, selv når du kører på brostensbelagte gader eller ujævne stier.

Alsidige sædefunktioner.

Alsidige sædefunktioner.

Justér rygvinklen, armlænene og lændestøtten på din Elite² Mini for at finde den mest behagelige stilling for dig. Glide- og drejemekanismen giver dig mulighed for problemfri overførsel.

Book en demonstration af STERLING Elite² Mini

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:610mm (61 cm)
Totallængde:1270mm (127 cm)
Sædebredde:470 mm
Sædehøjde:430 mm - 510 mm (43 cm - 51 cm)
Sædedybde:440 mm
Ryghøjde:500 mm
Venderadius:1230 mm (123 cm)
Svinghjul:10.5"
Drivhjul:10.5"
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:38.8 km (udregnet under test-forhold)
Max. hastighed:10 km/t
Batterier:40/60Ah
Max. sikker hældning:9º ved 136 kg
Max. kantklatring:72 mm
Lys og indikatorer:Ja
Totalvægt:110 kg (inkl. batterier)
Max. brugervægt:136 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.