QUICKIE® Nitrum – når visionen bliver synlig

23-10-2020

Sunrise Medical Danmark lancerer i dag ​​sin seneste ultra-lette kørestol QUICKIE® Nitrum®. Ikke kun stilfuld, men den letteste i sin klasse og ultra effektivt omsætter din energi til bevægelse.​

læs mere

Opdateret Jay katalog

14-10-2020

Vores omfattende sortiment af JAY produkter udvikles og forbedres hele tiden. Derfor opdaterer vi også vores katalog jævnligt. Denne gang med virkelige spændende nyheder Cryo® Fluid og nye størrelser til JAY3 ryg, der forbedre den enkelts kørestolsbrugers liv.

læs mere

Sunrise Medical completes strategic acquisition of paediatric industry leaders, Leckey and Firefly

20-08-2020

Sunrise Medical, a world leader in advanced assistive mobility solutions, is pleased to announce the strategic acquisition of two leading global paediatric brands, Leckey and Firefly.

læs mere

SL 300 - Den laveste sædehøjde på markedet

19-08-2020

SL 300 er den el-kørestol med den laveste sædehøjde på markedet. En af de mange muligheder er, at borger kan vælge mellem et større udvalg af biler pga. den lave sædehøjde.  

læs mere

Sunrise Medical er SKI leverandør

24-06-2020

Sunrise Medical er valgt som primær leverandør af rollatorer på SKI aftalen og er i juni måned begyndt leveringen til de første 44 kommuner der har tiltrådt aftalen. I den kommende periode tiltræder yderligere 23 kommuner aftalen.

læs mere

Revolutionerende teknologi Balance kørestolspude med Cryo® Fluid Technology - Designet til at holde dig kølig

24-06-2020

Med Cryo Fluid teknologi opnås en væsentlig bedre beskyttelse af huden ved afkøling af huden. Fluiden afkøler aktivt hudoverfladen i op til 8 timer*, mens puden jævnt fordeler tryk, reducerer shear og risikoen for fugt.

læs mere

Hvordan håndterer Sunrise Medical ApS Covid-19

11-06-2020

Vi er fuldt bemandet og er klar til at servicere jer.Af hensyn til spredning af covid-19, tager vi alle forbehold i forhold til smitte. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer mht. afstand og værnemidler. På denne måde kan vi beskytte jer - samt vores medarbejdere.

læs mere

Sunrise Medical acquires Oracing to enhance Sports and E-Mobility offering

27-02-2020

27/02/2020Sunrise Medical is pleased to announce the acquisition of Oracing, a leading Spanish based designer and manufacturer of innovative sports, made-to-measure wheelchairs, and E-Mobility power products.

læs mere

Unik, foldbar hjælpemotor på kun 4,5 kg

01-09-2019

Nemmere bliver det ikke, at støtte hjælperen, der skubber kørestolen. R20 hjælpemotor vejer kun 4,5 kg. og som den eneste hjælpemotor på marked kan kørestolen foldes sammen, selvom hjælpemotoren sidder på stolen. 

læs mere

Mød vores nye El-stole med et unikt siddesystem

29-08-2019

På grundlag af mange års erfaring med markedledende baser, siddesystemer og avanceret elektronik, introducerer Sunrise Medical den nye serie af El-kørestole - Q-serien fra Quickie - som har det mest komplette udvalg af siddesystemer på marked. SEDEO® PROsom er et FULDT justerbar og konfiguerbar siddesystem med et bredt udvalg af støtte- og positioneringsmuligher samt sæde- og ryglænspuder fra JAY®.

læs mere

 1 - 2