Sunrise Medical er SKI leverandør

24-06-2020

Sunrise Medical er valgt som primær leverandør af rollatorer på SKI aftalen og er i juni måned begyndt leveringen til de første 44 kommuner der har tiltrådt aftalen. I den kommende periode tiltræder yderligere 23 kommuner aftalen.

Revolutionerende teknologi Balance kørestolspude med Cryo® Fluid Technology - Designet til at holde dig kølig

24-06-2020

Med Cryo Fluid teknologi opnås en væsentlig bedre beskyttelse af huden ved afkøling af huden. Fluiden afkøler aktivt hudoverfladen i op til 8 timer*, mens puden jævnt fordeler tryk, reducerer shear og risikoen for fugt.

Hvordan håndterer Sunrise Medical ApS Covid-19

11-06-2020

Vi er fuldt bemandet og er klar til at servicere jer.Af hensyn til spredning af covid-19, tager vi alle forbehold i forhold til smitte. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer mht. afstand og værnemidler. På denne måde kan vi beskytte jer - samt vores medarbejdere.

Sunrise Medical acquires Oracing to enhance Sports and E-Mobility offering

27-02-2020

27/02/2020Sunrise Medical is pleased to announce the acquisition of Oracing, a leading Spanish based designer and manufacturer of innovative sports, made-to-measure wheelchairs, and E-Mobility power products.

Unik, foldbar hjælpemotor på kun 4,5 kg

01-09-2019

Nemmere bliver det ikke, at støtte hjælperen, der skubber kørestolen. R20 hjælpemotor vejer kun 4,5 kg. og som den eneste hjælpemotor på marked kan kørestolen foldes sammen, selvom hjælpemotoren sidder på stolen. 

Mød vores nye El-stole med et unikt siddesystem

29-08-2019

På grundlag af mange års erfaring med markedledende baser, siddesystemer og avanceret elektronik, introducerer Sunrise Medical den nye serie af El-kørestole - Q-serien fra Quickie - som har det mest komplette udvalg af siddesystemer på marked. SEDEO® PROsom er et FULDT justerbar og konfiguerbar siddesystem med et bredt udvalg af støtte- og positioneringsmuligher samt sæde- og ryglænspuder fra JAY®.

5. juni | Verdens miljødag

27-05-2019

5. juni | Verdens miljødag

Sortimentnyhed fra JAY - opnå en korrekt positionering

01-05-2019

Opnå den korrekte siddestilling med positionering fra JAY. Den rigtige siddestilling omhandler ikke kun valg af den rigtige pude og ryg, men korrekt positionering af hele kroppen. Positionering er en effektiv måde at opnå en korrekt kropsholdning, undgå en uhensigtsmæssig siddestilling og dermed forebygge tryk.

Thomas Babacan ny koncerndirektør for Sunrise Medical

29-08-2018

Sunrise Medical's bestyrelse har udnævnt Thomas Babacan som selskabets nye koncerndirektør.Thomas Babacan har en solid baggrund som en veletableret leder af globale, innovationsdrevne virksomheder.

Magic Mobility erhvervet af Sunrise Medical i Australien

01-08-2018

Globalt ledende inden for udvikling, design, fremstilling og distribution af manuelle kørestole, elektriske kørestole, scootere samt sidde- og positioneringsprodukter køber lokalt australsk kørestolsfirma med speciale i terræn og individuelle tilpassede kørestole.

 1 - 2