JAY Fit Rygkørestolsryg

Den forbedrede JAY Fit kørestolsryg er en justerbar modulopbygget kontureret ryg, specielt designet til børn og unges behov.

Den forbedrede JAY Fit ryg er en modulær justerbar konturryg, specielt designet til børn og unges behov. Denne kørestolsryg fremmer barnets uafhængighed og komfort gennem overkropsstabilitet og korrekt positionering. Innovativ betræk-teknologi og forbedret hardware gør JAY Fit kørestolsryg til det perfekte match - mere individualitet og tilpasning!

Download brochure
JAY Fit Ryg til Kørestol
JAY Fit kørestolsryg og JAY GS kørestolspude - det perfekte match

JAY Fit kørestolsryg og JAY GS kørestolspude - det perfekte match

JAY GS kørestolspude forener; 1) en meget stabil og holdbar skumbase, 2) JAYs velprøvede Fluidindlæg samt 3) en unik egenskab, der gør det muligt at tilpasse puden til børn i voksealderen. Netop dét gør GS puden til et godt valg for børn og unge, der vokser.

Kombinationen af JAY Fit kørestolsryg og en JAY GS pude anbefales som den perfekte siddesystems-løsning for børn og unge. Tilsammen resulterer de to JAY produkter i en virkelig god løsning for især børn og unge med komplekse behov i siddende stilling.

Kørestolsryg for optimal positionering

Kørestolsryg for optimal positionering

JAY Fit ryggen er formet, så den stabiliserer bækkenet samt overkroppen og sikrer en korrekt placering i kørestolen.  Den er specielt designet netop for at imødekomme børn og unge med komplekse positionerings- og siddebehov.

Ryggen er kollosionstestet og godkendt.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:250 / 300 / 350 / 400 / 450 mm
TotalHøjde:250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 mm
Vægt
Max. brugervægt:113 kg
Alternativer

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.