C-Me

Elevér og kør din Q-Serie kørestol i gåhastighed (4,5 km/t) med komforten fra fuld affjedring.

Din kørestol er designet til at støtte dig. Ikke definere dig.

Desværre er livet og vores omgivelser ikke designet omkring kørestoles sædehøjde. Alt er uden for rækkevidde. Du skal altid kigge op på andre. Det er nemt at fare vild i mængden. Og at køre din kørestol i eleveret tilstand er bare et skridt langsommere end alle andre.

Derfor har vi introduceret C-ME. En uafhængighedskabende ny funktion til Q-Seriens el-kørestole, der giver dig mulighed for sikkert at elevere dig op til 300 mm og køre op til 4,5 km/t på samme tid! Nu kan du følge med dine venner i øjenhøjde og i ganghastighed. Nå sikkert op i de højder, der tidligere var uden for rækkevidde. Og bliv set i stedet for at blive overset.

Oplev et nyt niveau af frihed og uafhængighed med C-Me. C-Me muligheden tilpasses løbende. I øjeblikket tilbyder vi C-Me til følgende produkter:

Q300 M MiniZIPPIE Q300 M Mini KidsQ500 M SEDEO LITEQ500 R SEDEO PRO - og snart endnu flere!

Download brochure
C-Me til QUICKIE Q-Serien elektriske kørestole

Sociale Fordele

Bevar overblikket

C-Me muliggør en anderledes måde at interagere socialt på i dit daglige liv. Ved at køre i ganghastighed, mens du er forhøjet, kan du nu følges ad med venner og familie i deres tempo (og på samme niveau) uden frustrationen over at komme bagud.

Elevér dig selv og hold dig inden for hørevidde af samtalen. Vær i øjenhøjde med dine kollegaer på arbejdet uden at anstrenge dig for at se op. Eller tal skulder-til-skulder med dine venner i baren. C-Me fjerner sociale barrierer og sikrer, at du ikke mister overblikket i større forsamlinger.

Livsstils Fordele

Nå Nye Højder.

Træt af at anstrenge dig for at gøre hverdagsting, der er fysisk uden for rækkevidde? Uanset om det er madlavningsingredienser fra øverste hylde i skabet eller den sidste vare på hylden i supermarkedet, giver C-Me dig mulighed for at udføre de daglige opgaver sikkert og uden hjælp, når du er hævet. Forestil dig desuden den tid, du sparer ved ikke at skulle deaktivere din sædelift bagefter! Nu kan du leve livet i dit helt eget tempo.

Nå Nye Højder.

Sikkerhed

C-Me passer også på dig.

Skal du ud? Om du skal krydse en befærdet vej eller til en stor koncert sørger C-Me for, at holde dit hoved og dine skuldre over mængden. Du kan ikke bare selv se bedre - du kan også bedre blive set af dine omgivelser. Derudover forbliver ophænget (suspension) på din el-kørestol aktiv, selv når du er hævet. Så du oplever den samme jævne og stabile kørsel uanset sædeniveau. 
Denne ekstra stabilitet hjælper også ved forflytninger. Match eksempelvis din sædehøjde til højden på dit bilsæde, så det er meget nemmere at forflytte. Det er uafhængighed, der kun er et tryk på en knap væk.

C-Me passer også på dig.

Nem at bruge

Hæv eller sænk - selv når du kører.

Træt af komplekse joystick-bevægelser eller at skulle stoppe op for at bruge din sædelift? Med QUICKIEs patenterede tildelelige knapper* tildeler du bare C-Me til en hvilken som helst knap som en 2nd function, og så kan du kan løfte eller sænke dig med én enkel handling. Det er så nemt, at du kan gøre det, selv når du kører!

* Tilgængelig med R-Net Advanced Joystick

Hæv eller sænk - selv når du kører.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation