{

QUICKIE Q300 M Mini SEDEO LITECenterstyret

Den ultrakompakte (520 mm brede) LILLE el-kørestol, der er spækket med STOR ydeevne.

Den smalleste ÆGTE centerstyrede el-kørestol med SEDEO LITE Siddesystem.

Tag hen, hvor andre ikke kan med Q300 M Mini med SEDEO LITE siddesystem - den smalleste (520 mm) ÆGTE centerstyrede el-kørestol med en vendediameter på kun 1100 mm. Med udgangspunkt i sin forgænger, Salsa M2 Mini, har vi taget udendørsydeevnen til næste niveau med en STOR el-kørestols ydeevne for at køre dig længere end nogensinde før.

Nyd en sikker og komfortabel tur med patenteret hjulophæng og affjedring, der uafhængigt afbøder alle hjul. Den kan klatre over kantstene på op til 70 mm med 14" (355 mm) drivhjul. Kør gennem besværligt terræn med en superstærk 4-pols-motor, og nyd en energieffektiv rækkevidde på op til 36 kilometer med 56Ah-batterier. 

Plus med et multi-justerbart siddesystem og en lang række stylingsmuligheder er den originale ultrakompakte el-kørestol tilbage og bedre end nogensinde! Vær den første til at opleve den og book en præsentation nu.

Arranger demonstration
Crash Tested QUICKIE Q300 M Mini El-kørestol

Kompakt

Trangt med plads? Mød den ultraslanke base!

Q300 M Mini kan prale med ultrakompakte dimensioner og manøvredygtighed til at klare selv de mest snævre og trange situationer.

 • Med en base, der kun er 520 mm bred, kan du komme rundt med Q300 M Mini, hvor andre elektriske kørestole ikke kan. Det bliver nemmere at manøvrere i eksempelvis stuer, køkkener, gange og elevatorer.

 • Takket være teknologien fra ÆGTE centerjulstræk drejer Q300 M Mini på stedet og har en venderadius på fantastiske 560 mm. Sammenligner man med forhjulstrukne og baghjulstrukne el-kørestole, har disse brug for en større vendediameter på grund af hjulenes placering.

 • Q300 M Mini er kun 1060 mm lang og bevæger sig nemt ind og ud af små elevatorer og rundt i smalle rum som køkkener. Med en vægt på kun 103 kg er den også let at håndtere af de fleste trappelifte.

 • Vælg mellem forskellige varianter (ekstraudstyr) af swing-away benstøtter, armlæn og joystick for at få ekstra plads til at foretage forflytninger. Det bliver også nemmere at komme tættere på dine omgivelser (fx ind under et spisebord).

Trangt med plads? Mød den ultraslanke base!

Udendørs

Udendørs Køreegenskaber

Oplev en virkelig kompakt kørestol med sensationel udendørsydeevne i Q300 M Mini. El-kørestolen er smal nok til at være adræt i en tæt pakket storby, og med en udendørsydeevne der matcher en meget større el-kørestol er den milevidt foran konkurrenterne.

 • Traditionelt gælder det, at når en elektrisk kørestol stopper på en skråning, vil stolens standsebevægelse skubbe dig lidt fremad. Dette problem har vi elimineret med anti-pitch teknologi, så du sidder sikkert og stabilt. Derudover er du, takket være centerstyringen og teknologien bag det, placeret direkte over drivhjulet for at øge trækkraften og mindske risikoen for at glide.

 • Med den patenterede uafhængige affjedring fra QUICKIE bliver alle seks hjul på jorden, mens du kører over forhindringer. Da hvert hjul har sin egen affjedring, absorberes stød og ujævnheder af hjulets fjedre, så du oplever en jævn og lige kørsel.

 • Med 12“ drivhjul kan Q300 M Mini håndtere kantstene på op til 50 mm. Har du derimod 14“ drivhjul klarer de kantstene på op til 70 mm

 • Opgrader til den nye 4-pols-motor for endnu bedre respons på kommandoer, bedre køreevne i vanskeligt terræn og en bedre køreoplevelse.

 • Med stærke 56 Ah batterier kan du køre op til 36 km med din Q300 M Mini.

Udendørs Køreegenskaber
Hvad er centerstyret teknologi?

Hvad er centerstyret teknologi?

Det er, når kørestolens drivhjul er justeret centralt i forhold til dens længde. Hvis drivhjulene er placeret fortil eller bagtil, er vendediameteren bredere (og der er mere af kørestolen, der svinger rundt). I et sådant tilfælde vil der også være mindre vægt på drivhjulet, hvilket reducerer trækkraften. Q300 M Mini derimod giver den mest kompakte vendediameter samt øget trækkraft og stabilitet takket være dens centerstyrede design.

Siddesystem

Dit førsteklasses-sæde til komfort.

Kør komfortabelt med SEDEO LITE-siddesystemet. Ved at kombinere en justerbar sidderamme med et bredt udvalg af støtte- og positioneringsmuligheder, er SEDEO LITE designet til at blive individuelt skræddersyet til dine behov.

 • Det integrerede nakkestøttebeslag er kompatibelt med SEDEO og WHITMYER nakkestøtter og blev skabt for at imødekomme en række forskellige brugerbehov fra simple til mere komplekse.

 • På Q300 M Mini kan du nemt folde armlænene bagud for at frigøre plads og for at lette forflytninger. Du kan også vælge aftagelige eller flip back armlæn.

 • Vælg mellem en række komfortable sædepuder og rygpuder med justerbare stropper og forskellige konturer for komfort og positionering.

  Har du specifikke kliniske behov? SEDEO LITE siddesystemet er også kompatibelt med en lang række WHITMYER nakkestøtter samt JAY siddepuder og rygge.

 • Den integrerede sædeskinne giver mange muligheder for montering af forskellige positioneringselementer. Der er forskellige positioneringselementer at vælge imellem såsom swing-away sidestøtter, lår- og knæstøtter. Alle er svingbare og aftagelige.

 • De længdekompenserende elektriske benstøtter er nemme at justere for at opnå den bedst mulige position. Fodpladerne er justerbare for at lette forflytninger. Har du brug for ekstra støtte, fås den i form af forskellige lægplader. Vi har flere modeller af benstøtter, centermonterede manuelle benstøtter med vinkel- og højdejustering. Sidemonterede benstøtter med fast og justerbar vinkel. For at optage så lidt plads som muligt i trange omgivelser kan de centermonterede benstøtter justeres til 90°.

Dit førsteklasses-sæde til komfort.

SEDEO Fleksibel Rygpude

Rygpuden, der er så eftergivende, at den skal opleves!

Flexi-Back følger dine konturer og former sig efter din rygsøjle, hvilket giver fuld kontakt, komfort og stabilitet. På samme måde 'omfavner' de integrerede sidestykker dine sider, hvilket tvinger skummet til at støbe sig efter dine anotomiske kurver. Sidestykkerne er uafhængigt justerbare for at hjælpe med at tilpasse og justere din overkrop. Det er sådan en justerbar, støttende og eftergivende rygpude, at selv brugere med moderat til svær kyfotisk siddestilling eller spinal skoliose kan sidde meget mere oprejst uden at gå på kompromis med komforten!

Rygpuden, der er så eftergivende, at den skal opleves!
Din Ledsager på rejsen

Din Ledsager på rejsen

Q300 M Mini er Crash-test godkendt til brug med firepunkts fastspændingssystemer og har også nogle smarte ekstra funktioner, der gør daglige ture lidt nemmere:

Bevarer trækkraften på ramper
Tvinger forhjulene drivhjulet op fra køreoverfladen? Q300 M Minis svinghjulsophæng bevæger sig uafhængigt af basen, så drivhjulet bevarer sin trækkraft.

Kørestolstilpassede køretøjer
Q300 M Mini passer nemt under rattet på dit køretøj takket være dens ultralave sædehøjde på 16" (410 mm).

Perfekt til transport
Med en vægt på kun 103 kg kan Q300 M Mini nemt liftes ind og ud af dit køretøj - og det valgfrie nedfældelige ryglæn, sving-away benstøtter eller aftagelige armlæn vil give en endnu mere kompakt stol.

Elektriske muligheder

Kør 4.8 km/t og eleveret med C-ME

C-ME handler om at se dig, og kun dig. Elevér stolen op til 300 mm, mens du kører 4,8 km/t, og bevæg dig skulder-til-skulder med alle omkring dig. I modsætning til andre el-kørestole låser vores affjedring ikke, så du får en jævn og behagelig tur fra start til slut. Du kan endda løfte eller sænke stolen med et tryk på en knap uden at skulle stoppe!

Flere eldrevne muligheder
Wheelchair Wheelchair Frame accent

Tilbehør til alle områder

Q300 M Mini er spækket med over 98 kombinerbare farvemuligheder - inklusive spændende nye mønstrede skjolddesign!

 • Pure White Burst
 • white
 • Red Burst
 • red
 • Grey Burst
 • Floral White
 • Flame Sharp Blue
 • Flame Pure White
 • Flame Hot Red
 • Flame Asteroid Grey
 • Carbon
 • Blue Burst
 • blue
 • black
 • white
 • silver
 • red
 • orange
 • green
 • blue
 • black

På grund af begrænsninger på skærmen kan de gengivne farver variere lidt fra den faktiske farve eller polstring. Som følge heraf bør den kun bruges som vejledning.

C-Me

Kør 4,5 km/t hævet med C-ME

C-ME handler om at se dig, og kun dig. Hæv dig selv op til 300 mm, imens du kører op til 4,5 km/t, og bevæg dig skulder-til-skulder med alle omkring dig. Derudover forbliver ophænget (suspensionen) på din kørestol aktiv, selv når du er hævet. Så du får den samme jævne og stabile kørsel uanset sædeniveau. Du kan endda løfte eller sænke med et enkelt tryk på en knap uden at skulle stoppe, mens du skifter niveau!

Lær mere

Kør 4,5 km/t hævet med C-ME

Book en demonstration af QUICKIE Q300 M Mini SEDEO LITE

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:520 (12" Drivhjul) / 540 (13" Drivhjul) / 570 mm (14" Drivhjul))
Totallængde:Fra 870 mm (uden benstøtte)
Sædebredde:385 - 510 mm (15" - 20") (2” Ekstra sædebredde med SEDEO Pro Single Post Armlæn))
Sædehøjde:410 - 490 mm (16" - 19")
Sædedybde:410 -560 mm (16" - 22")
Sædetilt: 0° - 9° (Fikseret Tilt)
Elektrisk tilt:30° El-drevet Tilt
Hejs:300 mm
Sædehøjde foran:410 mm - 490 mm
Tillægsbredde:2"
Ryghøjde:460 - 510 mm (18" - 20")
Rygvinkel:-4°, 0°, 4°, 8° & 12°
Venderadius:560 mm (22")
Tyngdepunkt:Ja
Svinghjul:7"
Drivhjul:12" / 13" / 14"
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:36 km
Max. hastighed:6 km/t / 8 km/t / 10 km/t
Batterier:41 Ah / 56 Ah
Max. sikker hældning:
Max. kantklatring:Op til 70 mm
Lys og indikatorer:Ja
Elektronik:VR2 / R-Net
Totalvægt:Fra 103kg (41Ah Batterier)
Max. brugervægt:136 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.