{

QUICKIE Q50RFoldbar el-kørestol

Foldbar el-kørestol med lithiumbatteri

Foldbar el-kørestol med lithiumbatteri

Q50R er den ideelle introduktion og begynderløsning til at anvende en elektrisk kørestol. Den udvider Q-Serien og fås med en mat sort ramme og tre farve accenter. Rejs i fuld komfort.

 

Hvis du ønsker, at vide mere om vores Q50 R, så kontakt os på +45 70 22 43 49! Det er også muligt at booke en demonstration via knappen nedenfor. 

Arranger demonstration

DKK (Inkl. moms) 25.625 

 

Quickie Q50R Foldbar El-kørestol

Indendørs opbevaring

Foldbar på sekunder, kører i timevis

Har du brug for et alternativ til en klodset scooter, uden at gå på kompromis med rækkevidde og ydeevne? Mød Q50R, en førsteklasses foldbar el-kørestol, der nemt kan pakkes så du heller ikke skal gå på kompromis med rejseafstanden.

 

 • Når den er foldet sammen, er Q50 R så kompakt, at den nemt kan gemmes væk under trappen, i bagagerummet af en bil eller på hotelværelser, når du er på farten. El-stolen kan også køres på sine anti-tip hjul når den er foldet sammen.

 • Der er ingen besværlige mekanismer - bare vend clipsen bag på stolen, fold fodpladen og skub ryglænet nedad for at folde Q50 R direkte ned på gulvet. Du behøver ikke engang at fjerne batteriet. Dejligt simpelt.

 • Planlægger du en biltur? Med sine 37,5 kg er Q50 R ideel til at lifte eller til personer, der kan løfte den ind og ud af din bils bagagerum. Q50 R bruger mindre plads end en gennemsnitlig el-stol og du kan endda fjerne batteriet for yderligere at reducere dens vægt ned til kun 32 kg.

 • Fordi du ikke behøver at fjerne batteriet, når du folder din Q50 R, kan det også nemt oplades via stikket på joysticket.

Foldbar på sekunder, kører i timevis

Udendørs ydeevne

Funktioner der får dig fra A til B

Har du steder du gerne vil hen eller mennesker du gerne vil besøge? Q50R giver dig mere end blot pladsbesparende opfindsomhed, så når du vil lade bilen blive hjemme, kan du blot folde el-stolen ud og begive dig på vej.

 • Takket være en optimeret motoreffektivitet kan Q50R levere en rækkevidde på hele 50 km* fra sit lithiumionbatteri, på én enkelt opladning. * Rækkevidden beregnes i henhold til ISO-standard 7176 del 4 kørestolens energiforbrug teoretisk rækkevidde.

 • Q50R kører behageligt takket være et gummispjæld fortil og støddæmpere bagtil. Dens stødabsorbering er fantastisk. Når du kører over ujævnt eller ujævnt terræn, reducerer den mængden af stød og vibrationer, der passerer gennem elstolen. Så du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde en behagelig tur.

 • Få større vejgreb takket være de store 12" drivhjul. Drivhjulene er designet til sand udendørs ydeevne, hvilket giver bedre greb på flere typer overflader. Bagskærme hjælper dig også med at slippe for vand eller grus, der svirper op under kørsel.

 • Q50R's holdbare aluminiumsramme har ovale rør (ikke runde). Det gør dem stærkere og mindre tilbøjelige til at bøje, det reducerer rystelser og bevægelse i rammen, mens du rejser over ujævnt underlag så du får en mere behagelig tur. Stellet er dækket af en 5 års garanti.

 • Q50R's længde på 1030 mm giver større stabilitet, så du sikkert kan køre op ad stigninger på op til 10 grader. For yderligere sikkerhed leveres anti-tip sikring som standard.

 • Leveret af Linix (en af ​​verdens førende motorproducenter), giver de 200W højeffektive motorer al den kraft, du behøver for at overkomme vanskeligt terræn (inklusive klatring af forhindringer på op til 50 mm).

Funktioner der får dig fra A til B

Perfekt til indendørs kørsel

Få det bedste fra begge verdener - en scooters rækkevidde med en el-kørestols manøvredygtighed, så du kan komme tættere på genstande og bevæge dig gennem smalle rum som aldrig før. Er du bekymret for at støde på siderne af din Q50R når du kører omkring derhjemme eller på besøg hos andre? Det behøver du  ikke at være - dens slanke 600 mm basebredde kan nemt komme igennem smalle døråbninger og sagtens klare travle steder.

I modsætning til en mobilitetsscooter har Q50R en lille 1220 mm vendecirkel, hvilket gør den ideel til indendørs brug. Drej ubesværet stolen omkring i smalle gange, køkkener og andre små rum uden behov for komplicerede manøvrer.

Siddefunktioner

Optimeret for komfort

Uanset hvor du skal hen eller hvad du laver, vil det altid være med førsteklasses komfort takket være Q50Rs justerbare sæde.

Vis flere funktioner
Hurtig og foldbar ved transport og til opbevaring

Hurtig og foldbar ved transport og til opbevaring

Med kun en hånd foldes Q50R sammen på få sekunder. Blot tryk på et håndtag og skub ryglænet frem. Minimal indsats, uden værktøj og uden at fjerne batteriet.

Tag Q50R hvorhen du vil, når du har brug for det. Takket være den kompakte, foldbare størrelse passer den let i bagagerummet på enhver bil eller taxa.

Det nye sammenklappelige fodstøtte-design sikrer, at Q50R virkelig kan foldes ned i den mest kompakte pakke, der er mulig, og pakkes ligeledes nemt af vejen for lettere, sikrere opbevaring.

 

Karakteristika for Q50R

Karakteristika for Q50R

Q50R har alt hvad du behøver for en stressfri rejse!

 • Lav vedligeholdelse - Markedsførende batterirækkevidde på 50 km for at holde dig i gang, så længe du har brug for det på hver tur. Massive 8 ”og 12” hjul med skærme klarer let indendørs og udendørs terræn med minimal vedligeholdelse.
 • Forbedret komfort - det polstrede sæde og det justerbare ryglæn sikrer din siddekomfort over længere perioder.
 • Dobbelt affjedringssystem - for- og baghjulsophængssystemer sikrer den perfekte balance mellem komfort og optimal trækkraft.
 • Opbevaring - rummelig og sikker pose med  lynlås til vigtige ting.
VSI-elektronik og lithium-batterier i høj kvalitet

VSI-elektronik og lithium-batterier i høj kvalitet

Q50R anvender VSI-elektronik fra Curtiss-Wright, et verdensledende mærke anerkendt for høj kvalitet og pålidelighed. Det enkle, integrerede, svingbare joystick i samarbejde med 30 Ah litiumbatterier af høj kvalitet tilbyder præcis styring, holdbarhed, lav vedligeholdelse og en enestående rækkevidde på 50 km. Gør dig klar til at nyde din rejse - længere væk, i længere tid og med forbedret komfort.

Avanceret motorteknologi

Avanceret motorteknologi

Udstyret med supereffektive 200 watt børsteløse motorer fra Linix (en af verdens førende motorfabrikanter) leverer Q50R enestående køreydelse kombineret med lav vedligeholdelse til en bekymringsfri køretur. Desuden optimerer in-line motorerne motoreffektiviteten for at sikre, at du får den bedste rækkevidde fra batterierne. Der er endda en "fri kobling"-indstilling, så du let kan skubbe stolen i manuel tilstand, hvis det er nødvendigt.

Garanteret kvalitet og sikkerhed

Garanteret kvalitet og sikkerhed

Q50R er blevet grundigt testet for at overstige alle relevante sikkerhedsstandarder og forskrifter for at
sikre at Q50R leverer pålidelig og forbedret ydeevne, når du har brug for det.
Derudover er vi så overbeviste om kvaliteten af Q50R, at vi tilbyder 5 års garanti på dit stel.

 • EN12184: 2014 godkendt af SGS
 • CE -mærkning opfylder kravene til MDR 2017/745745
 • Certifikater udstedt af CNAS (officielt certificeringsorgan)
 • Batterier med IEC62133-2-2017 certificering (elektrisk lithiumbatteri sikkerhedscertifikat)
 • Oplader med ISO 7176-25 godkendelse og IPX4 beskyttelsesgrad
 • Batteriboks materiale UL94V0 (flammehæmmende materiale)
 • EMC- Elektromagnetisk Kompatibility (Electro Magnetic Compatibility)
 • Brandhæmmende tekstiler - EN1021-I&2014

Book en demonstration af QUICKIE Q50R

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Type:Sammenklappelig
Totallængde:Min. 86,5 cm, Max. 109 cm
Sædebredde:43 cm (Sædebredde)
Sædehøjde:50 cm (Uden pude)
Sædedybde:45 cm (Sædedybde)
Ryghøjde:45 cm eller 55 cm
Armlænshøjde:27 cm (fra bunden af sædet)
Svinghjul:8" massiv
Drivhjul:12" massiv
Farver:3 farver: rød, grøn og blå
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:50 km
Max. hastighed:6 km/t
Batterier:30 Ah, Lithium, 5,5 kg
Max. sikker hældning:
Max. kantklatring:5 cm
Drivhjulstype:Baghjulstrukket
Lys og indikatorer:Nej
Elektronik:VSI (Curtiss & Wright)
Motor minimumsvægt:32 kg
Totalvægt:37,5 kg (inkl. batteri)
Max. brugervægt:136 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.