DriveStation

Ergonomisk controller til el-kørestol

Switch-It DriveStation er en ergonomisk, håndholdt proportional enhed tilpasset til brug som alternativ betjeningsenhed. DriveStation tager en eksisterende controller og konverterer dens kommandoer til signaler, som kørestolens elektronik forstår, for at kunne køre stolen eller styre andre af stolens funktioner. Fire specifikke siddekonfigurationsprogrammer gør det muligt at skræddersy enheden, så den er mest egnet til brugerens behov.

Ideel til brug til pædiatriske patienter: DriveStation er en nem tilgang til brugere, som allerede er vant til at anvende game controllere. DriveStation har mulighed for både proportional og kontaktstyret kørsel. Joystickknapperne kan anvendes til proportional styring, mens action og/eller retningsknapperne kan anvendes til kontaktstyret kørsel.

Download brochure

Switch-It DriveStation betjeningsenhed

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2