DriveStation

Ergonomisk controller til el-kørestol

Switch-It DriveStation er en ergonomisk, håndholdt proportional enhed tilpasset til brug som alternativ betjeningsenhed. DriveStation tager en eksisterende controller og konverterer dens kommandoer til signaler, som kørestolens elektronik forstår, for at kunne køre stolen eller styre andre af stolens funktioner. Fire specifikke siddekonfigurationsprogrammer gør det muligt at skræddersy enheden, så den er mest egnet til brugerens behov.

Ideel til brug til pædiatriske patienter: DriveStation er en nem tilgang til brugere, som allerede er vant til at anvende game controllere. DriveStation har mulighed for både proportional og kontaktstyret kørsel. Joystickknapperne kan anvendes til proportional styring, mens action og/eller retningsknapperne kan anvendes til kontaktstyret kørsel.

Download brochure
Switch-It DriveStation betjeningsenhed

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation