Dual Pro™

Fuldt proportional hovedstyring til intuitiv kørsel

Dual Pro fra Switch-It er en fuldt proportional enhed til hovedstyring med finindstillede justeringer og brugertilpasning, som giver brugeren en lettilgængelig, præcis og intuitiv køreoplevelse. Den ideelle løsning til kørestolsbrugere med forskellig hovedkontrol i venstre og højre side.

Download brochure
Dual Pro™ hovedstyring fra Switch-It
On-Board programmering

On-Board programmering

Dual Pro kan ganske belejligt programmeres fra bagpladen på hovedstyringen. På denne måde kan forhandlere og behandlere belejligt opnå adgang til programmeringsfunktioner i forbindelse med opsætningen og foretage tilpasninger med brugeren siddende i kørestolen.

Stor brugertilpasning og nem at lære at kende

Stor brugertilpasning og nem at lære at kende

Følsomheden hos Dual Pro og den kraft, der skal anvendes til at aktivere hovedstyringen, kan skræddersys og justeres til den enkelte slutbrugers styrke og forudsætninger. Højre og venstre pude kan justeres individuelt, hvilket betyder jævn og behagelig kørsel for brugere med forskellig hovedkontrol på venstre og højre side. Finindstillede, personlige justeringer betyder, at brugeren hurtigt og nemt kan vænne sig til at køre med hovedstyring.

Fuldt proportional styring for overlegne køreegenskaber

Fuldt proportional styring for overlegne køreegenskaber

Dual Pro er en fuldt proportional enhed til kørselsstyring. Det betyder, at Dual Pro har samme muligheder for acceleration og deceleration, en 360° venderadius og retningsskift som en speederpedal og et rat –mulighed for helt overlegne køreoplevelser

Kontaktstyring, proportional styring eller begge dele

Kontaktstyring, proportional styring eller begge dele

Dual Pro kan programmeres til at fungere som en kontaktstyring, som virker baseret på hovedets afstand fra sensoren, eller som proportional styring, som virker baseret på den kraft eller det tryk, som påføres sensoren.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation