{

Vigo Hovedstyring

En diskret, trådløs proportionel hovedstyring.

En diskret, proportionel hovedstyring og hovedstyret mus i én og samme løsning.

Vigo hovedstyring er en trådløs, proportionel hovedstyring, der giver brugeren mulighed for at styre sin el-kørestol og andre enheder med subtile og intuitive hovedbevægelser. Hovedstyringens diskrete design sørger for at brugeren har et uhindret synsfelt og det ligner andre moderne teknologiske gadgets. Det lette headset er intuitivt at bruge og kan nemt tilpasses og finjusteres til hovedets bevægelsesområde og brugerens skiftende behov. Producenten, Now Technologies LTD, har mere end 10 års branchespecifik viden og erfaring og blev grundlagt for at hjælpe mennesker med handicap til at leve et selvstændigt liv.

Arranger demonstration
SWITCH-IT Vigo Hovedstyring
Anvender dine hovedbevægelser

Anvender dine hovedbevægelser

Vigo Head Control giver brugerne mulighed for at udnytte deres fulde hoved-bevægelsesområde, der er tilgængelige for dem (hvor begrænset det end måtte være) til intuitivt at køre deres el-kørestol og styre deres computer. Det er lige så nemt som at vippe hovedet. Ud over som hovedstyring til el-kørestole fungerer Vigo også som en trådløs hovedstyret hovedmus, der giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til enhver computer, smartphone eller tablet for at spille spil, arbejde og socialisere. Yderligere funktioner omfatter Bluetooth-headset-funktionalitet til telefonopkald, nødstop og algoritmer til at registrere usædvanlige kontrolinput. Denne ene enhed kan udfylde mange roller, hvilket gør den til en game-changer inden for hjælpemiddelteknologi.

Perfekt positioneret

Perfekt positioneret

Hovedstyringer, der er fastgjort til stolen, kræver, at brugerens hoved altid er placeret inden for hovedstyringens indstillede område for at kunne betjene den effektivt. Da Vigo´en er placeret på brugerens hoved, er evnen til at betjene Vigo optimal og bibeholdt selv under forflytninger. Vigo headsettet forbindes via Bluetooth, så der er ingen ledninger, der kommer i vejen.

Trådløs Forbindelse

Trådløs Forbindelse

Vigo Hovedstyring kan prale af et meget let headset med et diskret, slankt design, der forbindes til headsettets kontrolenhed trådløst. Ingen ledninger er i vejen. Det diskrete design giver mulighed for bedre social interaktion, mens du kører el-kørestolen. Brugeren har et uhindret synsfelt og venner kan få øjenkontakt og se ansigtsudtryk. Vigo er en mulighed for brugeren, der normalt ville bruge en hovedstyring, sug-og-pust, hagekontrol eller andre alternative kørestyringer.

 

Brugerdefineret køreoplevelse

Brugerdefineret køreoplevelse

Med desktop- og mobilapps kan køreoplevelsen nemt tilpasses ned til de mindste detaljer. Hver hovedbevægelse kan konfigureres uafhængigt, så den passer til brugerens bevægelsesområde. Den måler konstant brugerens hovedposition i rummet, hvilket gør den til den ideelle løsning i en lang række situationer. Justeringer af hovedbevægelsesområdet kan foretages i app´en, hvilket gør det til en alsidig løsning, der kan tilpasse sig skiftende behov over tid.

Elektriske Siddefunktioner

Elektriske Siddefunktioner

Vigo Hovedstyring giver ikke kun brugeren mulighed for nemt at skifte position, men headsettets position bibeholdes, når der skiftes mellem siddefunktioner og kørsel. Lift, tilt og læn dig tilbage med din hovedstyring – ingen grund til at bruge joysticket.

Hvad er inkluderet i Vigo Hovedstyring?

Hvad er inkluderet i Vigo Hovedstyring?

  1. Vigo Hovedstyring (Headset)
  2. Nakkestøttekontakt
  3. Cubo (digital skærm/display)
  4. Link (Interface mellem kørestol)
  5. Bluetooth-dongle (forbindelse til computer)
  6. Ladekabel

Book en demonstration af Vigo Hovedstyring

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev