El-kørestole / Switch-It / Hovedstyring / Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyret hovedstyring til el-kørestole

Switch-Its traditionelle hovedstyringer med kontakter anvender sensorenheder, som ikke kræver berøring, og som er specifikt udviklede til brug med el-kørestole. De er mindre følsomme overfor interferens fra store elektromagnetfelter genereret af el-kørestole.

HDR-4M2 er en3-kontakt hovedstyring med to 3,2 mm mono jackporte til en tilegnet ekstern mode-kontakt, der kan levere en 4. og 5. funktion efter ønske. HDR-5 er en 5-kontakt hovedstyring med en sensor, der er tilegnet baglæns kørsel (vælg -RL for baglæns kørsel på venstre vinge eller -RR for baglæns kørsel med højre vinge), og en sensor tilegnet mode i den modsatte vinge. Et dipswitch-panel på bagsiden af hovedstyringen gør det muligt at slå sensoren til og fra.

Download brochure
Switch-It kontaktstyret hovedstyring
Laterale puder

Laterale puder

Kontaktstyrede hovedstyringer kan konfigureres med følgende laterale pudekombinationer:

  • S-S: Korte, lige vinger
  • S-C: Korte, buede vinger
  • L-S: Lange, lige vinger
  • L-C: Lange, buede vinger

5-kontakt hovedstyringen fås kun med lange, lige vinger pga. sensorernes placering og tolerancerne i aktiveringsområdet.

Mode-kontakter

Mode-kontakter

Der er mulighed for adskillige kontakttyper og monteringsmuligheder til brug med kontaktstyrede hovedstyringer. Egg-kontakt, MicroLite og Piko kan monteres på en stiv, svingbar stang (305 mm lang). En fiberoptisk kontakt monteret på en fleksibel svingarm er en anden mulighed.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation