El-kørestole / Switch-It / Hovedstyring / Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyret hovedstyring til el-kørestole

Switch-Its traditionelle hovedstyringer med kontakter anvender sensorenheder, som ikke kræver berøring, og som er specifikt udviklede til brug med el-kørestole. De er mindre følsomme overfor interferens fra store elektromagnetfelter genereret af el-kørestole.

HDR-4M2 er en3-kontakt hovedstyring med to 3,2 mm mono jackporte til en tilegnet ekstern mode-kontakt, der kan levere en 4. og 5. funktion efter ønske. HDR-5 er en 5-kontakt hovedstyring med en sensor, der er tilegnet baglæns kørsel (vælg -RL for baglæns kørsel på venstre vinge eller -RR for baglæns kørsel med højre vinge), og en sensor tilegnet mode i den modsatte vinge. Et dipswitch-panel på bagsiden af hovedstyringen gør det muligt at slå sensoren til og fra.

Download brochure

Switch-It kontaktstyret hovedstyring
Laterale puder

Laterale puder

Kontaktstyrede hovedstyringer kan konfigureres med følgende laterale pudekombinationer:

  • S-S: Korte, lige vinger
  • S-C: Korte, buede vinger
  • L-S: Lange, lige vinger
  • L-C: Lange, buede vinger

5-kontakt hovedstyringen fås kun med lange, lige vinger pga. sensorernes placering og tolerancerne i aktiveringsområdet.

Mode-kontakter

Mode-kontakter

Der er mulighed for adskillige kontakttyper og monteringsmuligheder til brug med kontaktstyrede hovedstyringer. Egg-kontakt, MicroLite og Piko kan monteres på en stiv, svingbar stang (305 mm lang). En fiberoptisk kontakt monteret på en fleksibel svingarm er en anden mulighed.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2