Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyret hovedstyring til el-kørestole

Switch-Its traditionelle hovedstyringer med kontakter anvender sensorenheder, som ikke kræver berøring, og som er specifikt udviklede til brug med el-kørestole. De er mindre følsomme overfor interferens fra store elektromagnetfelter genereret af el-kørestole.

HDR-4M2 er en3-kontakt hovedstyring med to 3,2 mm mono jackporte til en tilegnet ekstern mode-kontakt, der kan levere en 4. og 5. funktion efter ønske. HDR-5 er en 5-kontakt hovedstyring med en sensor, der er tilegnet baglæns kørsel (vælg -RL for baglæns kørsel på venstre vinge eller -RR for baglæns kørsel med højre vinge), og en sensor tilegnet mode i den modsatte vinge. Et dipswitch-panel på bagsiden af hovedstyringen gør det muligt at slå sensoren til og fra.

Læs mere >

Switch-It kontaktstyret hovedstyring

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker