MicroGuide

Et lille, proportionalt joystick, der kræver meget lidt kraft

MicroGuide proportional styring til kørestole kræver kun en let berøring: jo længere, du skubber, desto hurtigere kører stolen. Enheden giver brugeren mulighed for at styre sin kørestol med 360° kontrol såvel som kørestolens fulde vifte af kørselsparametre (hastighed, acceleration osv.).

Teknologi baseret på tryk yder et fysisk udslag på joysticket til brugere, som foretrækker feedback fra bevægelsen. Metalkonstruktionen gør enheden meget holdbar. MicroGuide er ideelt til brugere, som både har brug for at kunne styre med en let berøring såvel som feedback fra joystickets forskydning.

Download brochure
Switch-It MicroGuide Mini Proportionalt Joystick
SpaceDisk Handtray

SpaceDisk Handtray

SpaceDisk giver fremragende muligheder for placering af MicroGuide. Kan monteres på armlæn eller midtfor og derudover yde støtte til brugerens hånd. SpaceDisk er også et godt valg til brugere, som har behov for at holde fast i kanten af en plade, og den yder beskyttelse til joystickene ved at indkapsle kabinettet til styreenheden, mens der stadig er fuld adgang til kørsel.

SpaceDisk drejer på et kugleled og gør det muligt at placere joysticket i mange forskellige positioner fra 300° til 60° for optimal placering. Fiberoptikkontakter for mode kan monteres på SpaceDisk – ideelt til personer med meget begrænset bevægelighed i hånden.

Montering til hage/mundstyring

Montering til hage/mundstyring

Chin Harness er en monteringsplatform til betjeningsenheder til kørestole. Chin Harness placeres omkring brugerens nakke og giver mulighed for at styre el-kørestolen med hagen, læberne eller tungen. Monteringspositionen er ikke afhængig af brugerens position ift. kørestolen, da den er placeret på brugeren og dermed bevæger sig sammen med brugeren. Systemet fås med en komfortabel nakkepude i skum, som gør selesystemet behageligt.

Chin Harness fås i to størrelser: standard i en 6" bredde, og large i en 8" bredde. Chin Harness er nemt at tage af for at lette forflytning.

Mekanisk hakstyrning swing-away

Mekanisk hakstyrning swing-away

 Link-It  mekanisk, svingbar montering af hagestyring kan monteres med joysticks som MicroPilot, VersaGuide eller Allround joystick. Den monteres bagpå hovedstøtten. Denne opsætning giver brugeren mulighed for styring med hage eller mund uden brug af et selesystem og letter samtidig forflytning af brugeren.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation