MicroGuide

Proportional styring med et let tryk

MicroGuide proportional styring til kørestole kræver kun en let berøring: jo længere, du skubber, desto hurtigere kører stolen. Enheden giver brugeren mulighed for at styre sin kørestol med 360° kontrol såvel som kørestolens fulde vifte af kørselsparametre (hastighed, acceleration osv.).

Teknologi baseret på tryk yder et fysisk udslag på joysticket til brugere, som foretrækker feedback fra bevægelsen. Metalkonstruktionen gør enheden meget holdbar. MicroGuide er ideelt til brugere, som både har brug for at kunne styre med en let berøring såvel som feedback fra joystickets forskydning.

Læs mere >

Switch-It MicroGuide Mini Proportionalt Joystick

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker