MicroPilot

Proportional styring uden udslag

MicroPilot er en proportional enhed til styring af el-kørestolen. Enheden giver brugeren mulighed for at styre sin kørestol med 360° kontrol såvel som kørestolens fulde vifte af kørselsparametre (hastighed, acceleration osv.). Teknologi baseret på kraftoverførsel giver brugere med minimal styrke og nedsat funktionsevne mulighed for at styre deres el-kørestol. Justeringer af følsomheden gør det muligt at finindstille styringen til den enkelte bruger. Metalkonstruktionen gør enheden meget holdbar.

MicroPilot har en plug-and-play løsning og er kompatibel med elektronik fra de fleste producenter. MicroPilot anvender teknologi baseret på kraftoverførsel: jo hårdere du skubber, desto hurtigere kører kørestolen. Følsomheden justeres ved at dreje et potentiometer med en lille skruetrækker. Drej til højre for mindre følsomhed. Indstillingerne er mellem 10 og 50 gram.

Læs mere >

Switch-It MicroPilot joystick

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker