VersaGuide

Kompakt proportional styring

VersaGuide er et fuldt proportionalt og slidstærkt, kompakt joystick, der kan monteres stort set overalt. Dette kompakte og meget alsidige joystick har fuld proportional styring (fremad, bagud, venstre og højre).

Det fås også med to indbyggede SmartJacks jack-indgange til mode og on/off, som er unikke for VersaGuide. SmartJack sensorinput vil automatisk tilpasse sig til både sensorkontakter og mekaniske kontakter.

Download brochure
VersaGuide kompakt joystick fra Switch-It
Fås som EZ-version

Fås som EZ-version

Udover det almindelige VersaGuide joystick kan du også få VersaGuide EZ: Det har to indbyggede tilslutninger for sædefunktionerne og on/off på undersiden af joysticket. Helt unikt for VersaGuide EZ er SmartJack sensorinput, som automatisk tilpasser sig både nærhedsfølere og mekaniske kontakter.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation