El-kørestole / Switch-It / Universelt monteringssystem / Chin Boom Mounting System

Chin Boom Mounting System

Chin Boom monteringssystem til hagestyring

Det nyudviklede Chin Boom monteringssystem fra Switch-It gør det muligt at tilpasse begge varianter - den mekaniske eller den elektrisk svingbare arm – til et enkelt, universelt interface fastgjort til ryglænet. Den specialdesignede svingbare mekanisme indbefatter en friktionskobling, som gør det muligt at svinge armen væk i nødstilfælde.

Download brochure
Switch-It Chin Boom monteringssystem
Manuel og elektrisk Chin Boom

Manuel og elektrisk Chin Boom

Chin Boom er en lang, L-formet stav med en spændbøjle til at montere joysticks som f.eks. VersaGuide eller MicroGuide. Chin Boom monteres på et beslag på ryglænet. Denne opsætning giver brugeren mulighed for styring med hage eller mund uden brug af selesystem samt letter forflytning. Den fås i en manuel (vist til venstre) og en elektrisk version.

 

Egenskaber ved elektrisk Chin Boom

Egenskaber ved elektrisk Chin Boom

Den elektriske, svingbare version bliver forsynet med strøm direkte fra R-Net-bussen og har en indbygget 3,5 mm jack-indgang til at tilslutte individuelle kontakter til at drive sving-funktionen. Den genfinder automatisk sin udgangsposition, lige meget hvor mange gange den svingbare arm flyttes mekanisk ud eller ind.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation