El-kørestole / Switch-It / Individuelle kontakter / Kontakter til fjernbetjening

Kontakter til fjernbetjening

Individuelle kontakter til individuel adgang

Switch-It har en række forskellige individuelle kontakter, som kan anvendes til dele af styreenhederne eller til andre funktioner.

Kontakttyper: Egg-kontakt, Satellite-kontakt, kontakt til fjernbetjent stopfunktion, MicroLite, Piko-kontakt, Buddy-kontakt, Mini-2-kontakt, Mini-4-kontakt InLine.

Download brochure
Switch-It kontakter til fjernbetjening
Kontakt til fjernbetjent stopfunktion

Kontakt til fjernbetjent stopfunktion

Kontakten til fjernbetjent stopfunktion giver hjælperen mulighed for at stoppe en el-kørestol via en RF-fjernbetjening (radiofrekvens) fra op til 30 meter væk.

Mini-4-kontakt InLine

Mini-4-kontakt InLine

Mini-4-kontakt InLine fås med et D-Sub 9 stik til f.eks. at sætte direkte i OMNI inputportene.

Mini-2-kontakt

Mini-2-kontakt

Mini-2-kontakten fås i to versioner: En 3,5 mm stereo jackforbindelse eller to separate 3,5 mm mono jackforbindelser (sidstnævnte er vist på billedet til venstre).

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation