JAY GSkørestolspude

Børnepude der kan "vokse" med barnet (Trykaflastende)

JAY GS puden er til børn. Pudens vokse-system giver mulighed for, at barnet kan vokse med puden.

Forskellige positioneringskiler gør, at brøndstørrelsen kan ændres i både bredden og dybden. Puden giver også mulighed for at korrigere siddestillingen. Den formede skumbase holder bækkenet i neutral position - den er desuden skåret til på undersiden for at sikre optimal bækkepositionering ved stramme haser..

JAY GS puden har et JAY Fluidindlæg, der dækker hele puden.

Puden findes i 5 størrelse (som kan tilpasses i høj grad). Inkontinensbetræk er standard men mikroklimatisk, luftcirkuliserende betræk kan tilkøbes.

Anvendes til børn med høj risiko for tryksår og/eller behov for positionering.

Kontakt
JAY GS kørestolspude til børn
Skumbasen med kontur og indbygget voksemulighed – nem at tilpasse

Skumbasen med kontur og indbygget voksemulighed – nem at tilpasse

JAY GS består af en skumbase med kontur og lukkede skumceller, som er nem at tilpasse på vores fabrik eller ude i marken. Flere positioneringskiler i siddebrønden kan fæstnes med velcro og kan fjernes en ad gangen efterhånden som barnet vokser.

Det omfattende udvalg af positioneringskiler giver mulighed for at skabe enestående tværgående og fremadrettet stabilitet efterhånden som behov og individuel positur ændrer sig over tid.

JAY Flow Fluid

JAY Flow Fluid

JAY GS indeholder JAY Flow Fluid, som tilpasser sig til den enkeltes individuelle form og siddeposition, og sikrer korrekt fordeling af fluid under områder med fremtrædende knogler så huden beskyttes mod skader. Dets overdimensionerede design tilpasser sig skumbasen i takt med at skumbasen tilpasser sig brugeren

Inkontinens- eller Mikroklimatisk betræk

Inkontinens- eller Mikroklimatisk betræk

Kørestolspudens betræk er som standard inkontinensbetræk men kan også bestilles med mikroklimatisk betræk med 3DXTM-stof (luftcirkulerende) som afleder varme og fugt

Dimensioner
Totalbredde:25/30/36/40/45 cm
TotalHøjde:6.5 cm (uden positioneringskomponenter)
Dybde:33/38/43/48/50 cm
Vægt
Max. brugervægt:150 kg
Alternativer
Betræk:Luftcirkulerende og Inkontinens

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.