GS kørestolspude

Børnepuden der kan "vokse" med barnet

JAY GS puden er til børn. Pudens vokse-system giver mulighed for, at barnet kan vokse med puden.

Forskellige positioneringskiler gør, at brøndstørrelsen kan ændres i både bredden og dybden. Puden giver også mulighed for at korrigere siddestillingen. Den formede skumbase holder bækkenet i neutral position - den er desuden skåret til på undersiden for at sikre optimal bækkepositionering ved stramme haser..

JAY GS puden har et JAY Fluidindlæg, der dækker hele puden.

Puden findes i 5 størrelse (som kan tilpasses i høj grad). Inkontinensbetræk er standard men mikroklimatisk, luftcirkuliserende betræk kan tilkøbes.

Anvendes til børn med høj risiko for tryksår og/eller behov for positionering.

Læs mere >

JAY GS kørestolspude til børn

Media og dokumentation

JAY GS (Lifestyle 1)
JAY GS  (Lifestyle 2)
JAY GS  (luftcirkulerende betræk)

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker