JAY J2kørestolspude

Stabilitet og positionering med høj hudbeskyttelse (Trykaflastende)

J2 puden har et tykt og stabilt lag skum, som sikrer god komfort. Denne er let anatomisk formet således at puden yder støtte for benene. Ovenpå skumbasen ligger der et heldækkende JAY Fluidindlæg. Der er desuden ”siddebrønd” til tuber iscii, som har et særlig tykt lag fluid.

J2 puden kan bruges ved korrektion af sid­destillingen, da der findes et stort udvalg af forskellige positioneringskiler til puden. Der er sågar mulighed for at skære basen til for at tage højde for eksempelvis benlæng­deforskelle eller amputationer. 

J2 puden er vedligeholdelsesfri og findes i 12 størrelser, men kan også bestilles på mål efter ønske. Kontakt venligst kundeservice eller en konsulent for at høre mere.

Anvendes til personer i høj risiko for tryksår og shear og med stort positioneringsbehov samt variende posturale behov (Kat.3-4).

Kontakt
JAY J2 trykaflastningspude
Base med kontur, nem at tilpasse

Base med kontur, nem at tilpasse

J2 puderne består af en base med kontur, der er konstrueret af skum med lukkede celler. Det gør det nemt at tilpasse dem på vores fabrik eller ude i marken. Derudover findes et omfattende udvalg af positioneringselementer (kiler). J2 puder giver en exceptionel stabilitet for brugere med skiftende behov eller unikke positurer.

JAY Fluid

JAY Fluid

JAY Fluiden fordeler sig i toppen af ​​puden og former sig efter kroppens kontur og dermed danner et stort kontaktområde med et jævnt og lavt tryk. Fluiden har samme viskositet uanset temperatur. Den er omsluttet af en plastfilm, der er overdimensioneret for at følge den siddende persons bevægelser, så forskydningen sker indeni fluiden og ikke i den siddendes hud.

2 typer af betræk

2 typer af betræk

JAY J2 puden leveres som standard med luftcirkulerende betræk lavet af 3DX™ ”spændstig net-agtig skum” og som afleder varme og fugtighed fra kroppen (Mikroklimatisk) – kan vaskes i vaskemaskinen og tørrer meget hurtigt. Inkontinensbetrækket beskytter basen, så fugt ikke ophobes i den (tilkøb).

Dimensioner
Totalbredde:35 - 60 cm
TotalHøjde:7.6 cm
Dybde:40 - 50 cm
Vægt
Totalvægt:5.4 kg
Max. brugervægt:175 kg.
Alternativer

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.