J2 kørestolspude

Stabilitet og positionering med høj hudbeskyttelse

J2 puden har et tykt og stabilt lag skum, som sikrer god komfort. Denne er let anatomisk formet således at puden yder støtte for benene. Ovenpå skumbasen ligger der et heldækkende JAY Fluidindlæg. Der er desuden ”siddebrønd” til tuber iscii, som har et særlig tykt lag fluid.

J2 puden kan bruges ved korrektion af sid­destillingen, da der findes et stort udvalg af forskellige positioneringskiler til puden. Der er sågar mulighed for at skære basen til for at tage højde for eksempelvis benlæng­deforskelle eller amputationer. 

J2 puden er vedligeholdelsesfri og findes i 12 størrelser, men kan også bestilles på mål efter ønske. Kontakt venligst kundeservice eller en konsulent for at høre mere.

Anvendes til personer i høj risiko for tryksår og shear og med stort positioneringsbehov samt variende posturale behov (Kat.3-4).

Læs mere >

JAY J2 trykaflastningspude

Media og dokumentation

JAY J2
JAY J2 skumbase
JAY J2 fluid

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker