JAY J2 Pluskørestolspude

Puden til bariatriske brugere (Trykaflastende)

JAY 2 Plus puden er designet til bariatriske brugere og er testet til en brugervægt på op til 295 kg. JAY J2 Plus puden har en lav højde fortil, er højere bagtil for at kompensere for eventuelle kraftige lår og siderne er tilpasset bløddelene.

JAY 2 Plus puden tilbydes enten med skumindlæg eller med fluidindlæg.

Puden kræver ingen vedligeholdelse og findes i 12 størrelser, men kan også bestilles på mål efter ønske. Kontakt venligst kundeservice eller en konsulent for at høre mere.

Anvendes til personer i høj risiko for tryksår (Kat.3-4).

Kontakt
JAY J2 Plus bariatrisk kørestolspude
Base med kontur, hældning bagpå og max brugervægt på op til 295 kg.

Base med kontur, hældning bagpå og max brugervægt på op til 295 kg.

J2 Plus pudens skumbase er let konturformet, som giver plads til benene samt medium støtte til lårene.

Mange bariatriske brugere desuden har en tendes til af falde fremover grundet mavens vægt. Basen er derfor formet med en lille hældning bagpå på puden for at give plads til, at brugeren sidder med en mere åben hoftvinklen, hvilket dermed gør det nemmere for ham/hende at sidde mere oprejst.

Pudens opbygning af skum med lukkede celler gør desuden, at den er nemt at modificere - både på fabrikken men også lokalt og kan dermed imødekomme eventuelle ændrede behov hos brugeren.

JAY Fluidindlæg eller Visco Memory skumindlæg

JAY Fluidindlæg eller Visco Memory skumindlæg

J2 Plus puden fåes med to typer af indlæg; et JAY Fluidindlæg eller et Visco memory skumindlæg. Fluidindlægget skal vælges, hvis brugeren er i høj risikogruppe for tryksår.

 

Aftageligt inderbetræk

Aftageligt inderbetræk

J2 Plus puden har et aftageligt, incontinens inderbetræk. En velcro-flap i den ene side gør det nemt at få adgang til skumindsatsen/Fluidindlægget, så man kan udskifte eller justere disse ved behov.

Dimensioner
Totalbredde:51 - 67 cm
TotalHøjde:10.2 cm
Dybde:46 - 56 cm
Vægt
Totalvægt:5.0 kg
Max. brugervægt:295 kg
Alternativer
Betræk:Luftcirkulerende (std.) Inkontinens (tilkøb)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.