{

JAY Litekørestolspude

JAYs letteste kørestolspude

JAYs letteste kørestolspude (Trykfordelende)

JAY Lite er en let pude til aktive brugere i mellemrisikogruppen for tryksår. Puden vejer fra kun 660 gram og er derfor et perfekt valg til de mange letvægtskørestole på markedet.

JAY Lite leveres som standard med luftcirkulerende betræk. I kombination med airflow basen og brønden bagtil giver det en optimal stabilitet og god trykfordeling. 

Puden fåes i 37 størrelser fra 35x35 til 50x50 cm.

Anvendes til personer med moderat risiko for tryksår og som behøver let moderat lateral og fremad/bagud stabilitet

Kontakt
JAY Lite kørestolspude
Ultra lav vægt og overlegen luftcirkulation

Ultra lav vægt og overlegen luftcirkulation

Et aktivt liv skaber varme. Derfor består en JAY Lite-kørestolspude af meget åndbare materialer for at skabe luftcirkulation under brugeren mens vedkommende sidder i stolen. F.eks. det mikroklimatiske 3DXTM-betræk og ”airflow”-basen med luftkanaler, der giver sublim varme- og fugtafledning gennem pudens materialer sikrer, at du holder dig kølig og tør. 

Positioneret til action

Positioneret til action

JAY Lite-kørestolspuden beskytter huden og giver stabilitet og komfort. For at minimere risikoen for tryksår, er den antropometrisk designede Optiwell siddebrønd skabt til effektivt at reducere tryk på sædebensknuderne uden at overbelaste trokanterne. Basens lette netopbyggede skumindsats hjælper med at fordele trykket med et minimum af vægt. Plus, den formede skumbase giver dig den støtte du behøver for at forblive aktiv!

 Positioneringspude

Positioneringspude

JAY Lite P er versionen som indeholder positioneringselementer. Perfekt til brugere der behøver mere støtte.

Dimensioner
Totalbredde:35 - 50 cm
TotalHøjde:8 cm
Dybde:35 - 50 cm
Vægt
Totalvægt:1090 g
Max. brugervægt:150 kg
Alternativer
Betræk:Luftcirkulerende

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.