Lite S kørestolspude

JAYs letteste kørestolspude

JAY Lite er en let pude til aktive brugere i mellemrisikogruppen for tryksår. Puden vejer fra kun 660 gram og er derfor et perfekt valg til de mange letvægtskørestole på markedet.

JAY Lite leveres som standard med luftcirkulerende betræk. I kombination med airflow basen og brønden bagtil giver det en optimal stabilitet og god trykfordeling. 

Puden fåes i 37 størrelser fra 35x35 til 50x50 cm.

Anvendes til personer med moderat risiko for tryksår og som behøver let moderat lateral og fremad/bagud stabilitet

Læs mere >

JAY Lite kørestolspude

Media og dokumentation

JAY LITE  (Lifestyle)
JAY LITE (Lifestyle 2)
JAY LITE  (Lifestyle 3)

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker