{

JAY Xtreme Activekørestolspude

Hudbeskyttelse til aktive kørestolsbrugere

Hudbeskyttelse til aktive kørestolsbrugere (Trykaflastende)

Forbedret hudbeskyttelse for aktive brugere. JAY Xtreme Active med Fluidindlæg er en letvægtspude til brugere, som laver forflytninger til og fra kørestol flere gange i løbet af dagen.

Puden er designet til at tilbyde høj trykaflastning og stabilitet uden at gå på kompromis med vægt eller højden på puden.

Standardbetrækket er luftcirkulerende, og der fås derudover inkontinensbetræk samt strækbart betræk. Der kan tilkøbes et positioneringskit med benkiler 2,5 cm i begge sider samt en abduktionsklods i 2,5 cms højde.

Puden findes i 44 størrelser fra 34x34 cm til 50x50 cm.

Anvendes til aktive personer med moderat til høj risiko for tryksår og shear og med let symmetrisk eller asymetrisk holdning og behov for moderat positionering.

Kontakt
JAY Xtreme Active kørestolspude
To størrelser JAY Fluidindlæg

To størrelser JAY Fluidindlæg

Standard JAY Fluidindlægget fås sammen med standard-basen og giver moderat til høj trykaflastning.

Alternativet er et stort Fluidindlæg (str. large som passer en str. large base), der indeholder en større mængde fluid for at give optimal nedsynkning og trykfordeling ved de følsomme områder ved bækkenet. Indlægget er designet til kørestolsbrugere med fremskreden muskelatrofi, som har brug for mere fluid og høj trykaflastning, men som ikke ønsker en tung pude med en høj profil. Den leveres med en base, som har en større siddebrønd.

Komponenter til støtte af benene

Komponenter til støtte af benene

Der er mulighed for en 2,5 cm høj kile til adduktion eller abduktion, som let kan monteres på inderbetrækket med velcro, hvorved lårene kan positioneres korrekt og dermed øger siddetolerancen.

Udvalg af betræk

Udvalg af betræk

Udover det mikroklimatiske yderbetræk fås JAY Extreme Active-kørestolspuden også med strækbart- eller inkontinensbetræk. Uanset hvilken model du vælger leveres den med en praktisk lomme, der er syet fast til betrækket og som kan maskinvaskes ved 60oC.

Todelt betræk-teknologi

Todelt betræk-teknologi

De innovative indre og ydre betræk skaber et godt mikroklima og effektiv håndtering af inkontinens. Inderbetrækket er vandtæt og let at tørre af og rengøre. Den vandtætte lynlås og fugthæmmende sytråd sikrer, at skumbasen forbliver tør, mens det mikroklimatiske yderbetræk med 3DXTM-stof afleder varme og fugt.

Dimensioner
Totalbredde:34 cm – 50 cm (i 2 cm intervaller)
TotalHøjde:5 cm
Dybde:34 cm – 50 cm (i 2 cm intervaller)
Vægt
Totalvægt:2.2 kg (40 x 40 cm med Large Fluid)
Max. brugervægt:150 kg
Alternativer
Betræk:Luftcirkulerende, Strækbart og Inkontinens

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.