Xtreme Active kørestolspude

Hudbeskyttelse til aktive kørestolsbrugere

Forbedret hudbeskyttelse for aktive brugere. JAY Xtreme Active med Fluidindlæg er en letvægtspude til brugere, som laver forflytninger til og fra kørestol flere gange i løbet af dagen.

Puden er designet til at tilbyde høj trykaflastning og stabilitet uden at gå på kompromis med vægt eller højden på puden.

Standardbetrækket er luftcirkulerende, og der fås derudover inkontinensbetræk samt strækbart betræk. Der kan tilkøbes et positioneringskit med benkiler 2,5 cm i begge sider samt en abduktionsklods i 2,5 cms højde.

Puden findes i 44 størrelser fra 34x34 cm til 50x50 cm.

Anvendes til aktive personer med moderat til høj risiko for tryksår og shear og med let symmetrisk eller asymetrisk holdning og behov for moderat positionering.

Læs mere >

JAY Xtreme Active kørestolspude

Media og dokumentation

JAY Xtreme Active (Lifestyle 2)
JAY Xtreme Active (Lifestyle)
JAY Xtreme Active (Produkt)

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker