Zip kørestolspude

Let og alsidig, det perfekte design til børn

Hudbeskyttelse og positionering designet til aktive børn.

JAY Zip puden er designet for at opfylde de behov, som børn har til en pude. Den består af 2-lags skum, som tilbyder høj grad af hudbeskyttelse og mulighed for positionering samt stor komfort.

Puden har blødt og strækbart betræk med antimikrobiel effekt (Xstatic™ teknologi) og som samtidigt er mikroklimatisk grundet et ekstra lag nedenunder, som hjælper med luftcirkulationen (3DX™ Spacer Fabric). Derudover har puden et strækbart vandafvisende inderbetræk, som er nemt at tørre af.

JAY Zip er tilgængelig i 57 størrelser fra 20x20 til 40x46 cm.

Anvendes til børn med lav til moderat risiko for shear.

Læs mere >

JAY Zip kørestolspude til børn

Media og dokumentation

JAY Zip
JAY Zip

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker