JAY ZIPkørestolspude

Kørestolspude til børn (Trykfordelende)

Hudbeskyttelse og positionering designet til aktive børn.

JAY Zip puden er designet for at opfylde de behov, som børn har til en pude. Den består af 2-lags skum, som tilbyder høj grad af hudbeskyttelse og mulighed for positionering samt stor komfort.

Puden har blødt og strækbart betræk med antimikrobiel effekt (Ionic+ teknologi) og som samtidigt er mikroklimatisk grundet et ekstra lag nedenunder, som hjælper med luftcirkulationen (3DX™ Spacer Fabric). Derudover har puden et strækbart vandafvisende inderbetræk, som er nemt at tørre af.

JAY Zip er tilgængelig i 57 størrelser fra 20x20 til 40x46 cm.

Anvendes til børn med lav til moderat risiko for shear.

Kontakt
JAY Zip kørestolspude til børn
Blød skumbase med varierende fasthed

Blød skumbase med varierende fasthed

Zip-pudens skumbase med flere skumlag kombinerer støtte og komfort. Typisk vil et barn der bruger en 20 cm bred pude have brug for lidt blødere skum end et barn der bruger en 36 cm bred pude. Derfor forøges fastheden i Zip-pudens skum i takt med større pudebredde.

Betræk med mange egenskaber og i flere farver

Betræk med mange egenskaber og i flere farver

Yderbetrækket er et stretch-betræk med imprægnerede sølvtrådede, der er naturligt antibakterielle, og det kan også vaskes ved 60 grader.

Betrækket fås som standard i farven sort, men der er mulighed for at vælge den med yderbetræk i blåt eller lyserødt (tilkøb).

Inderbetrækket har en aquaguard lynlås, som kan modstå fugt og vandindtrængen.

Dimensioner
Totalbredde:20-40 cm
TotalHøjde:5 cm
Dybde:20-46 cm
Vægt
Max. brugervægt:75 kg
Alternativer
Betræk:Luftcirkulerende betræk med antimikrobiel effekt & vandafvisende inderbetræk

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.