JAY J2 Pluskørestolsryg

Positionering og støtte til bariatriske brugere

JAY 2 Plus ryggen er udviklet til den bariatriske bruger og er testet til en brugervægt på 295 kg. Den er biangulær, som muliggør understøttelse af det naturlige lændesvej.

Ryggen forebygger rygdeformiteter og komfortproblemer.

Kontakt
JAY J2 Plus kørestolsryg
Justeringer ved ændrede behov

Justeringer ved ændrede behov

Bariatriske brugere oplever ofte en ændring i kropsstørrelse. For at imødekomme disse ændringer kan JAY J2 Plus ryggen løbende justeres, så den passer til brugerens ændrede behov

Biangulær ryg

Biangulær ryg

Ryggen er biangulær, som muliggør understøttelse af det naturlige lændesvej.

Tilpasninger & Varmeafledning

Tilpasninger & Varmeafledning

JAY J2 Plus fåes med forskelligt tilbehør til forbedring af positioneringen. Hver ryg indeholder bækkenpositionskiler, der kan justere skummets form.

Swing-away eller faste sidestøtter giver støtte til eksisterende asymmetriske holdninger og er med til at forebygge udviklingen af yderligere asymmetriske holdninger (tilkøb)

J2 Plus ryggen er designet til at eliminere varme og fugt bedst muligt for at mindske risikoen for hudskader. Skallen er designet med huller for at få den bedst mulige ventilation. Dette i kombination med det luftcirkulerende betræk betyder, at varme magasineres i mindre grad

Dimensioner
Totalbredde:50-58 (knæk/lige) / 58-65 (knæk/lige) cm
TotalHøjde:51 cm
Vægt
Max. brugervægt:295 kg
Alternativer
Betræk:Luftcirkulerende

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.