{

JAY J3 Carbonkørestolsryg

Optimal støtte i carbon til den aktive bruger

Letvægts, carbonryg til den aktive bruger

JAY J3 Carbon ryg er til brugeren som gerne vil have en forholdsvis lav ryghøjde. Ryggen er derudover med et flot og tidsløst design som samtidig har en utrolig lav vægt.

Ryggen kan fås med enten faste beslag eller quick release beslag for nem på- og afmontering ved eventuel sammenklapning af kørestolen.

Kontakt
JAY J3 Carbon kørestolsryg
Den lette og stilfulde kørestolsryg

Den lette og stilfulde kørestolsryg

Kulfiber er let og stærkt – og derfor det optimale materiale til denne kørestolsryg. Samme styrke som aluminium, bare 60% lettere. J3 Carbon-ryggen reducerer den vægt en kørestolsbruger skal flytte hver eneste dag, og den vil imponere dig med den unikke og smukke finish. Alt i alt et aktivt og rent design kombineret med en elegant fremtoning.

Vælg din kørestolsryg

Vælg din kørestolsryg

Forskellige behov kræver passende løsninger. De fire ryghøjder (fra 17 til 38 cm) fokuserer på den aktive kørestolsbruger med behov for lav til moderat rygstøtte. Ryggens 5 cm dybe kontur giver endvidere let tværgående støtte.

Montering på både fastramme- og foldestole

Montering på både fastramme- og foldestole

Det faste monteringssystem giver brugere af fastrammestole en løsning, der er ekstremt vægtoptimeret. Alternativt gør quick release monteringssystemet det muligt nemt at afmontere kørestolsryggen – ideelt til montering på en foldestol.

Uanset hvilket system du vælger er begge monteringssystemer designet til at være lette at bruge, de er begge 2-punkts-monteringssystemer og har lige så gode muligheder for justering af vinkel, dybde, højde og bredde således, at J3 Carbon-ryggen kan tilpasses dine individuelle behov.

Taske

Taske

Med denne nye taske har du et sted at opbevare de ting, der nemt bliver væk. Den sørger ikke blot for at samle dine værdigenstande, den dækker også på en smart måde mellemrummet mellem din kørestolsryg og pude. 

Dimensioner
Totalbredde:32 / 36 / 41 / 46 cm
TotalHøjde:17 / 24 / 30 / 38 cm
Vægt
Max. brugervægt:125 kg
Alternativer
Grad af støtte:4 ryghøjder: 17 til 38 cm
Betræk:Luftcirkulerende
Kontur:5 cm

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.