JAY J3 TC Rygkørestolsryg

Optimer din siddende komfort med mikroklimatisk kontrol

Mikroklimatisk kontrol. Vælg varme eller luftventilation

Dette produkt er udgået

Inspireret af ledende aktører indenfor bilindustrien, har vi udviklet den første kørestolsryg med integrerede termiske og ventilerende egenskaber. Funktionen er kombineret med den velprøvede og pålidelige JAY J3 kørestolsryg

Den patenterede termiske teknologi i JAY TC ryggen giver suveræn komfort og er udviklet for at hjælpe brugere med at regulere kropstemperaturen. Kølende luftcirkulation bidrager til at fjerne fugt, mens varmeelementet varmer hele ryggen. 

Download brochure Options & Prices
Crash Tested JAY TC kørestolsryg
Kliniske fordele

Kliniske fordele

Den patenterede og integrerede termiske teknologi i JAY J3 TC ryggen kan hjælpe personer, som har problemer med at regulere sin kropstemperatur, som for eksempel personer med rygmarvsskade eller Mutipel Sclerose (MS). Ryggen er specieltegnet til personer som døjer med at regulere sin kropstemperatur ved skiftende klimatiske forhold. 

Suveræn komfort

Suveræn komfort

Temperaturen på huden er vigtig for komfort og kan bidrage til at forhindre skader på huden, men det kan være svært at regulere. Ved at kombinere termisk og ventilerende teknologi med den pålidelige JAY J3 ryg, kan du opnå endnu mere komfort. Om det er koldt eller varmt, vil du kunne takle din dag på en bedre måde

  • Kølesystem med små vifter: J3 TC ryggens kølesystem består af en ventilationsindsats med to små vifter
  • Patenteret termisk teknologi: Ryggens varmesystem benytter varmetråde for at generere varme.
Betræk

Betræk

Betrækket til JAY J3 TC Ryggen sikrer optimal luftgennemstrømning vha. af et særligt betræk og specialdesignede ventilationskanaler i ryggen. Det mikroklimatiske betræk (3DX Spacer fabric) transporterer luft rundt i puden, hvilket giver en kølende effekt til store dele af ryggen. Det mikroklimatiske betræk er lavet af hurtigttørrende materiale for at undgå at varme og fugt ophobes i ryggen.

Det velafprøvede JAY J3 positioneringskoncept

Det velafprøvede JAY J3 positioneringskoncept

Ligesom det almindelige velafprøvede JAY J3 system, er JAY J3 TC ryggens design baseret på antropometrisk data for at sikre en optimal pasform til de allerfleste brugerne. Designet understøtter en oprejst stilling og giver en ergonomisk siddestilling.

J3 TC ryggen fås med 3 forskellige konturer (ligesom den almindelige JAY J3 ryg)

  • Standard kontur (SC) (5 cm - moderat sidestøtte)
  • Mellem kontur (MC) (8 cm - medium sidestøtte)
  • Rib kontur (MCD) (15 cm - fuld sidestøtte)
Nem at bruge

Nem at bruge

For varm? Tryk på kontakten for at lade luften køle dig ned (blå lampe lyser)

For kold? Tryk på kontakten igen for at ryggen kan varme dig (rød lampe lyser)

 

Sikkerhed

Sikkerhed

Temperaturkontrol (TC) teknologien er anvendt for at sikre brugerens sikkerhed. Inspireret af bilindustrien har Sunrise Medical kombineret denne TC teknologi med de strengeste teststandarder for kørestole. 

Varmesystemet er udstyret med en automatisk sikring som forhindrer, at temperaturen overstiger 40°C.

Dimensioner
Totalbredde:41 / 46 / 51 cm
TotalHøjde:34 / 38 / 42 / 46 / 50 / 53 cm
Vægt
Maks. brugervægt:136 kg / 225 kg afhængig af monteringsbeslag
Alternativer
Cover type:3DX luftcirkulerende, sort betræk
Kontur:Standard kontur (SC), mellem kontur (MC) og Rib kontur (MDC)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.