JAY ZIPkørestolsryg

Let, alsidig, designet til børn

JAY Zip ryg er designet til børn og tilbyder et stort sortiment af størrelser i både bredde og højde. Ryggen kan monteres på langt de fleste kørestole på det danske marked og giver barnet en god stabil rygstøtte. Såfremt der er behov for det, kan ryggen tages af kørestolen blandt andet i forbindelse med sammenklapning af stolen.

JAY Zip ryggen vejer ca. 1,1 kg og der er justeringsmulighed i både bredde og dybde. Der findes tilbehør i form af kropsstøtter, hovedstøtte samt kiler til korrigering.

Kontakt
JAY Zip kørestolsryg til børn
Yderbetræk

Yderbetræk

Yderbetrækket kan vaskes i vaskemaskine og tørrer hurtigt. Det har indvævede sølvfibre (ionic+™ teknologi), hvilket giver det en antimikrobiel effekt

Findes i farvekombinationerne: Sort/sort, sort/blå og sort/lyserød (sort/sort er standard)

Meget let i vægt

Meget let i vægt

Vægt betyder meget - især når det handler om børn. Grundet børnenes lave kropsvægt er deres uafhængighed stærkt påvirket af blot få gram. Derfor er Zip ryggen + monteringsbelag designet til at være ekstremt lette.

Nem og hurtig hardware

Nem og hurtig hardware

Zip ryggen har en nem og alsidig et-trins-udløser, så den  hurtigt kan tages af ved f.eks. sammenklapning af kørestolen. Den passer til mange forskellige rørtyper:1,9 cm (med mellemstykke), 2,2 - 2,3 cm (med mellemstykke) og 2,5 cm (uden mellemstykke)  og kan justeres med blot et enkelt stykke værktøj

JAY Zip ryggen i kombination med JAY Zip puden udgør et komplet siddesystem for børn
 

Inderbetræk

Inderbetræk

Vaskbart inder-inkontinensbetræk med Aquaguard™ lynlås (vand- og fugtafvisende) og anti-fugttransporterende søm som beskytter skumbasen.

Dimensioner
Totalbredde:20 / 25 / 30 / 35 cm
TotalHøjde:15 (S) / 20 (M) / 25 (T) / 30 (X) cm
Dybde:Justerbarhed: 7 cm
Vægt
Max. brugervægt:75 kg
Alternativer
Betræk:Mikroklimatisk spacer tekstil, antimikrobiel og fugtafvisende
Kontur:1 - 2.5" (2.5 -6.5 cm)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.