{

QUICKIE Q300 M Mini SEDEO PROCenterstyret

Den ultra-kompakte (520 mm brede) el-kørestol, som er spækket med STOR ydeevne og med Sedeo PRO-siddesystem til personer med moderate til komplekse kliniske behov.

Ultrakompakt smidighed kombineret med SEDEO PRO-siddesystem

Nu kan du nyde den ultrakompakte smidighed fra Q300 M Mini kombineret med SEDEO PRO-siddesystem - et fuldt justerbart og konfigurerbart siddesystem, der er specielt designet til klienter med moderate til komplekse kliniske behov. Med en bredde på 520 mm og en vendediameter på 1100 mm kan den nemt navigere rundt i de mest trange omgivelser. Den kører lige så godt udendørs som indendørs, og dens patenterede firehjulsophæng holder dig sikker og stabil hele tiden. Har du også brug for at køre op over 70 mm kantstene? En nem udfordring med 14” drivhjul. Du kan endda køre off-road med superstærke 4-polede motorer, der klarer udfordringer, hvor andre vender om. Og med en rækkevidde på 36 km, behøver du ikke at vende hjemad hurtigt. Spækket med masser af elektriske muligheder, er den nem at blive vild med.

Arranger demonstration
Crash Tested

Indendørs

Kompakt plads? Mød den ultrasmalle 520 mm base!

Træt af at få at vide, hvor du ikke kan tage hen? Q300 M Mini's ultrakompakte 520 mm base er så utroligt smal, at den når steder hen, som andre ikke formår.

 • Ægte centerstyring er, når kørestolens drivhjul er justeret centralt i forhold til dens længde. Hvis den er placeret foran eller bagud, er drejecirklen bredere (da der er mere af kørestolen at svinge rundt). Der er også mindre vægt på drivhjulet, hvilket reducerer trækkraften. Q300 M Mini giver den mest kompakte vendediameter med øget trækkraft takket være dens ÆGTE centerhjulstræk.

 • Takket være sin ÆGTE centerdrevne teknologi drejer Q300 M Mini på stedet med en ultra-lille vendediameter på kun 1100 mm. Til sammenligning skal RWD og FWD el-kørestole 'svinge' rundt på sine for- eller baghjul, så vendediameteren er større.

 • Med en længde på kun 1100 mm (med centermonteret benstøtte) passer Q300 M Mini nemt ind og ud af de mindste lifte og trange pladser. Den er også let nok (fra 103 kg) til også at være kompatibel med de fleste gulvlifte.

 • Kæmper du med forflytningerr? Q300 M Mini, der fås med en række Swing-Away benstøtter, armlæn og controllere, giver dig ekstra plads til at komme tættere på genstande som borde og stole.

Kompakt plads? Mød den ultrasmalle 520 mm base!

Udendørs

Out-performeren

Oplev en ÆGTE kompakt kørestol med VIRKELIG sensationel udendørs ydeevne. Smal og smidig i en overfyldt by og fyldt med en STOR kørestol udendørs ydeevne, der er milevidt foran konkurrenterne.

 • Traditionelt gælder det, at når en elektrisk kørestol stopper på en skråning, vil stolens standsebevægelse skubbe dig lidt fremad. Dette problem har vi elimineret med anti-pitch teknologi, så du sidder sikkert og stabilt i dit sæde.

 • Med den patenterede uafhængige affjedring fra QUICKIE bliver alle seks hjul på jorden, mens du kører over forhindringer. Da hvert hjul har sin egen affjedring, absorberes stød og ujævnheder af hjulets fjedre, så du oplever en jævn og lige kørsel.

 • Med 12“ drivhjul kan Q300 M Mini håndtere kantstene på op til 50 mm. Har du derimod 14“ drivhjul klarer de kantstene på op til 70 mm

 • Opgrader til den nye 4-pols-motor for endnu bedre respons på kommandoer, bedre køreevne i vanskeligt terræn og en bedre køreoplevelse.

  Med mere end 40 års erfaring har vi udviklet længerevarende, højeffektive motorer med den ydeevne, køreevne og rækkevidde, som andre ikke kan matche. Bed om en demonstration og se og oplev, hvad vi mener.

   

 • Med stærke 56 Ah batterier kan du køre op til 36 km med din Q300 M Mini.

Out-performeren

SEDEO PRO FLEKSIBEL RYG

En eftergivende pude, der skal opleves for at blive troet!

I modsætning til solide rygge, vikler den fleksible ryg sig rundt og former sig efter din rygsøjleform for at give fuldstændig kontakt, komfort og stabilitet. Fordi ryggen vikler sig om dig, omfavner de integrerede sidestykker dine sider, hvilket får skummet til at forme sig til dine anatomiske kurver og holde din overkrop stabil og justeret. Det er så eftergivende, at selv moderate til svære kyfotiske stillinger eller spinal skoliose kan rummes.

Se video
En eftergivende pude, der skal opleves for at blive troet!

Elektriske muligheder

Elevér og kør med C-Me.

Sig farvel til ventetid eller at køre med reduceret hastighed, når du er eleveret. Med C-Me (valgfrit) kan du hæve dig op til 300 mm og køre op til 4,5 km/t på samme tid! I modsætning til andre el-kørestole låser vores affjedring heller ikke, så du får den samme glatte kørsel, selv når den er hævet. Plus med vores patenterede tildelelige/assignable knapper kan du følge med (og være i øjenhøjde) med dine venner alt sammen med et tryk på en enkelt knap.

Elevér og kør med C-Me.
Wheelchair Wheelchair Frame accent

Tilbehør

Q300 M Mini er spækket med over 98 kombinerede farvemuligheder - inklusiv spændende nye mønster-rammedesigns!

 • Pure White Burst
 • white
 • Red Burst
 • red
 • Grey Burst
 • Floral White
 • Flame Sharp Blue
 • Flame Pure White
 • Flame Hot Red
 • Flame Asteroid Grey
 • Carbon
 • Blue Burst
 • blue
 • black
 • white
 • silver
 • red
 • orange
 • green
 • blue
 • black

På grund af begrænsninger på skærmen kan de gengivne farver variere lidt fra den faktiske farve eller polstring. Som følge heraf bør den kun bruges som vejledning.

Siddesystem

SEDEO PRO Siddesystem

Opnå dine sociale, funktionelle og sundhedsrelaterede mål med SEDEO PRO, det meget justerbare siddesystem designet til klienter, der har degenerative sygdomme eller har behov for at sikre sig mod forekomsten af ​​skeletdeformiteter med moderate til komplekse behov.

SEDEO PRO Siddesystem
Hvad er centerstyret teknologi?

Hvad er centerstyret teknologi?

Det er, når kørestolens drivhjul er justeret centralt i forhold til dens længde. Hvis drivhjulene er placeret fortil eller bagtil, er vendediameteren bredere (og der er mere af kørestolen, der svinger rundt). I et sådant tilfælde vil der også være mindre vægt på drivhjulet, hvilket reducerer trækkraften. Q300 M Mini derimod giver den mest kompakte vendediameter samt øget trækkraft og stabilitet takket være dens centerstyrede design.

Book en demonstration af QUICKIE Q300 M Mini SEDEO PRO

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:520 mm (12" Drivhjul) / 540 mm (13" Drivhjul) / 570 mm (14" Drivhjul))
Totallængde:Fra 870 mm (uden benstøtte)
Sædebredde:380 - 560 mm
Sædehøjde:410 - 490 mm
Sædedybde:400 - 560 mm
Sædetilt: 0° - 9° (Fikseret Tilt)
Elektrisk tilt:30° (50° tilbehør)
Hejs:300 mm
Tillægsbredde:2"
Ryghøjde:530 - 720 mm
Rygvinkel:90° til 150°
Venderadius:560 mm (med centermontering)
Tyngdepunkt:Ja
Svinghjul:7"
Drivhjul:12" / 13" / 14"
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:36 km (med 56 Ah batterier)
Max. hastighed:6 km/t / 8 km/t / 10 km/t
Batterier:41 Ah / 56 Ah
Max. sikker hældning:
Max. kantklatring:Op til 70 mm
Lys og indikatorer:Ja
Elektronik:VR2 / R-Net
Motor minimumsvægt:Fra 103 kg (41 Ah batterier)
Totalvægt:Fra 103 kg (41Ah batterier)
Max. brugervægt:136 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.