JAY Easy Fluidkørestolspude

God trykfordeling og stabilitet for brugere med moderat til høj risiko for tryksår (trykfordelende)

JAY Easy Fluid har en stabil formstøbt, anatomisk formet skumbase. Den anatomiske form giver god støtte og optimalt grundlag for at opnå en funktionel siddestilling.

Fluid-indsatsen i sædebrønden giver siddeknuderne gode muligheder for at synke med i materialet, så støttefladen bliver større og trykket fordeles. Fluid-indsatsen er selvjusterende og sikker i brug og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Puden er klar til brug ved levering.

JAY Easy leveres med inkontinens betræk som standard. Mikroklimatisk betræk for god luftsirkulation og afledning af fugt og varme kan tilvælges. Betrækkene bidrager til at beskytte huden.

JAY Easy puden får i utallige størrelser, som imødekommer langt de fleste brugere, 25x25cm til 60x60cm.

Kliniske behov:
- Til brugere med symmetrisk holdning, let asymmetrisk holddning og moderate posturale støttebehov.
- JAY Easy giver moderat lateral stabilitet samt moderat stabilitet fortil og bagtil
- Til brugere med moderat risiko for tryksår
- Til brugere, der kan udføre selvstændig vægtoverføring

Download brochure
JAY Easy Fluid kørestolspude
JAY Flow® Fluid indsats

JAY Flow® Fluid indsats

JAY Flow® Fluid indsatsen giver trykaflastning og reducerer friktion og glidning for brugere, der har medium til høj risiko for tryksår. Indsatsen er placeret i en lomme indeni pudens betræk, så den altid sidder korrekt på plads.

Buet eller flad base

Buet eller flad base

JAY Easy findes i to modeller, afhængig af hvilken type kørestol, den skal bruges i. JAY Easy findes med buet underside (C) til hængekøjesæder og med flad bund (F) til faste kørestolssæder. Du vil derfor altid kunne finde en JAY Easy pude, som ligger stabilt i kørestolen.

Sakral udskæring

Sakral udskæring

Bagest på JAY Easy puden findes en sakral udskæring, mage til dén på JAY Xtreme pudens base. Denne udskæring forhindrer vævsnedbrydning omkring halebenet, forårsaget af hop under kørsel eller bagudkippet bækkenholdning.

Laterale og mediale udskæringer

Laterale og mediale udskæringer

JAY Easy har integrerede lårstøtter, for at sikre god positionering i puden.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:25 - 60 cm
TotalHøjde:6,3 cm
Dybde:25 - 60 cm
Vægt
Totalvægt:1,6 kg
Max. brugervægt:150 kg
Alternativer
Betræk:Inkontinens (standard) eller mikroklimatisk (tilvalg)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.