Sidde- Gå- og Ståsystemer / LECKEY / Ståsystemer / LECKEY Mygo Ståstøtte

LECKEY Mygo StåstøtteStåsystem

Skil dig ud fra mængden i denne modulære og justerbare ståstøtte, som vokser med dit barn.

Den multi-positionelle LECKEY Mygo Ståstøtte er en alsidig stående terapiløsning, der vokser med dit barn og gør opretstående, maveliggende og rygliggende konfigurationer mulige, alt sammen i ét ståsystem.

Denne vinkeljusterbare ståstøtte er designet til at forbedre udviklingen af ​​både knogle- og muskulaturstruktur for børn med moderate til komplekse positioneringsbehov, og den kan konfigureres og tilpasses til deres individuelle positionelle behov og opfylde skiftende terapimål, som barnet vokser og behovene ændrer sig.

Download brochure
LECKEY Mygo Pædiatrisk Ståstøtte
Justerbar og alsidig

Justerbar og alsidig

Ikke alene kan LECKEY Mygo Stander ændre dens vinkler fra liggende, oprejst og prone gennem et letanvendeligt kranksystem, men denne pædiatriske stander tilbyder også op til 20 graders vinkeljustering til knæ- og fodstøtter for at imødekomme kontrakturer.

Posturalt støttesystem

Posturalt støttesystem

På grund af det modulære design kan LECKEY Mygo Stander let tilpasses til et voksende barns posturale - og komfortbehov. En bred vifte af positionsstøtter såsom bælter, støtter og nakkestøtter sikrer den bedst mulige kropsholdning.

Fordelene ved at stå

Fordelene ved at stå

LECKEY Mygo Stander er designet til at bringe fordelene ved stående terapi til børn med moderate til komplekse positionelle behov. Nogle af disse sundhedsmæssige fordele inkluderer:

 • Forbedret trykaflastning
 • Forbedre funktionel rækkevidde
 • Forbedret bevægelsesområde
 • Understøtter vitale organer og forbedrer cirkulationen
 • Fremmer knoglesundhed
 • Reducerer unormal muskeltonus
 • Forbedrer motoriske evner
 • Forbedrer sociale interaktioner
Funktionelt design

Funktionelt design

Denne positionsstander giver børn plads til at bevæge sig, så de kan bevæge deres arme frit og uafhængigt, hvilket sikrer, at aktiviteter som at lege, spise og interagere med jævnaldrende er nemmere i Mygo Stander.

LECKEY Mygo Stander bakken fås med en klar indsats. Papirark, kommunikationssymboler eller skolearbejde kan nemt lægges ind under den gennemsigtige indsats for at holde dem på plads.

Wheelchair Wheelchair Frame

Prikken over i´et

Din Mygo Ståstøtte kommer i 4 fine farver - Tryk på farveikonerne og se ståstøtten i de 4 forskellige farver..

 • black
 • Pink
 • orange
 • blue

På grund af begrænsninger på skærmen kan de gengivne farver variere lidt fra den faktiske farve eller polstring. Som følge heraf bør den kun bruges som vejledning.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Alder:4 - 10 år / 8 - 14 år
Brugerhøjde:108 - 145 cm / 135 - 170 cm
Vægt
Max. brugervægt:50 kg / 60 kg
Totalvægt:Fra 22 kg / Fra 25 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.