{

Leckey BeMeSiddesystem

Støtte der er lige så individuel som du er

Så unik som et fingeraftryk

Den uendeligt konfigurerbare BeMe siddesystem er en revolution inden for støttende siddesystemer, der sætter barnets udvikling og oplevelse i centrum af dets design. Styrker barnet til at være sig selv - BeMe.

BeMe er et modulært siddesystem, der består af tre størrelser og kan tilpasses ethvert behov.

Arranger demonstration
LECKEY BeMe Siddesystem

Individuelt tilpasset støtte starter med sædet

BeMe's kerne er sædet, hvorfra en række udskiftelige dele (inklusive tre sædemuligheder, tre rygstøtter, mediale, laterale, proksimale og distale støtter) hurtigt og nemt kan monteres.

Hver del er tilgængelig i forskellige størrelser og kompleksiteter og kan anvendes på enhver størrelse af BeMe for at give et højere niveau af konfigurerbarhed og personlig support uden kompromis.

Revolutionerende siddesystem med verdens første konturpude med vokse-potentiale

BeMe's pude, med vokse-potentiale, har strækbart skum og tekstil, er kontureret for at maksimere bækkenstabilitet og komfort, efterhånden som barnet vokser og udvikler sig.

Dette gennembrud inden for støtteteknologi omslutter barnet i fordybende, behagelig positionering og forbedrer trykfordeling- og funktion.

Ved at reducere behovet for hardware som fx kiler og hofteguider, giver BeMe barnet mulighed for at komme i centrum uden at gå på kompromis med støtten.

Nem tilpasning og justering

Tilpasning og justering af BeMe kan klares i et snuptag, da dele nemt og intuitivt kan udskiftes.

Kliniske justeringer, herunder sædedybde og ryghøjde, kan foretages, mens barnet sidder i kørestolen.

Armlæn, lårbenskiler og abduktionskile kan hurtigt frigøres, hvilket gør forflytninger nemmere end nogensinde før.

Se Video

Tilpas BeMe for skræddersyet støtte

BeMe er designet til at imødekomme ethvert behov med sit valg af tre sædemuligheder: kontureret, basis og delt samt valg af tre slags rygstøtter: basis, moderat og kompleks. Der findes også et stort udvalg af tilbehør til BeMe stolen.

  • Let justerbar nakkestøtte med tre udformninger: flad, kontureret eller omsluttende.
  • Fleksible sommerfugleseler i neopren giver bevægelsesfrihed og korrekt postural justering.
  • Fuldt justerbart, luftstyret dynamisk ryglæn, som kan reguleres for øget eller mindsket modstand, for at styre hastigheden med hvilken barnet strækker sig og vender tilbage i stolen.
  • Slim-line-, bredde-, højde-, dybde- og vinkeljusterbare sidestøtter gør det muligt for stolen forsigtigt at omfavne barnet for ekstra sikkerhed.
  • Unik patenteret sædebrønd for stabilitet og optimal positionering.

Tilbehør er listet på BeMe order form.

Utallige Basemuligheder

Utallige Basemuligheder

BeMe tilbyder en bred vifte af basemuligheder for at understøtte udviklingen og oplevelsen ved daglige aktiviteter hjemme og i klasseværelset.
For at understøtte oplevelser og udvikling, er det også muligt at koble BeMe med en klik-funktion, som gør det muligt at klikke BeMe på en række el- og manuelle kørestole.

BeMe kan bl.a. monteres på:

  • Q300 

Book en demonstration af Leckey BeMe

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Sædebredde:Small: max. 275mm (HMI-nr. 132124) - Medium: max. 325mm (HMI-nr. 132141)- Large: max. 415mm (HMI-nr. 132143) - Medium Lang: max. 325mm (HMI-nr. 132144)- Large Lang; max. 415mm (HMI-nr. 132146)
Sædedybde:Small: 170*-325mm - Medium: 275-390mm - Large: 350-475mm - Medium Lang: 325-440mm - Large Lang: 400-525mm
Vægt
Max. brugervægt:Small: 35kg - Medium: 50kg - Large: 70kg - Medium Lang: 50kg - Large Lang: 70kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.