{

Leckey MyWay GangstativGåsystem

Det stabiliserende gangstativ er udstyret med et revolutionerende støttende selesystem

Det stabiliserende gåstel er udstyret med et revolutionerende selesystem.

Dette produkt er udgået

MyWay har et revolutionerende seleunderstøttelsessystem, der leverer den kernestabilitet, der kræves for at understøtte hovedkontrol og bevægelse af ekstremiteter, hvilket gør det muligt for børn at opnå optimal gåevne.

Download brochure
LECKEY MyWay
Åbent steldesign

Åbent steldesign

MyWays åbne stel-design gør det lettere at røre, føle, deltage og opdage verden, hvilket giver børn flere muligheder for udvikling og læring.

Det giver assistenter, familiemedlemmer eller pårørende mulighed for at komme tæt på barnet på en anden måde end vanligt og giver terapeuter mulighed for at arbejde med deres underekstremiteter, imens de er i MyWay.

Den innovative sele med stropper

Den innovative sele med stropper

Mange børn oplever vanskeligheder med at opretholde en god kropsjustering, når de er i oprejst stilling, men MyWay-selen tilbyder noget andet. Strukturen og den behagelige støtte, som selen giver, betyder, at den fungerer for børn med en række forskellige behov for postural støtte. MyWay-selen giver også en 'kram'-lignende effekt, som kan øge sensorisk feedback, dæmpe ufrivillig bevægelse og give komfort. Selen kan justeres efter kroppen mens barnet er i MyWay, så kropsjustering bliver nemmere og forbedrer holdningen.

Tilbehør

Tilbehør

De valgfri ankelguider er designet til at hjælpe med at adskille barnets ben for at kontrollere saksegang.

Den valgfri nakkestøtte sikrer en sikker position for børn, der har behov for ekstra hovedstøtte.

Et bælte giver en voksen mulighed for at fastgøre sig til MyWay-stellet og kontrollere stellets bevægelser, for at give ekstra støtte til barnet, hvis det er nødvendigt.

Den lange liste af tilbehør, der passer til MyWay, giver dig mulighed for at konfigurere den efter barnets specifikke behov.

Dimensioner
Vægt
Max. brugervægt:Str. 1: 25 kg - Str. 2: 50 kg - Str. 3: 80 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.