Sidde- Gå- og Ståsystemer / Whitmyer / Nakke- og Hovedstøtter

Nakke- og Hovedstøtter

Whitmyer® nakkestøtter til kørestole giver støtte til hoved og nakke, hvis du bruger tilt-in-space kørestole eller har brug for yderligere støtte til at holde dit hoved oprejst. De talrige muligheder for nakkestøttens form, størrelse, monteringshardware og polstringsmaterialer, skaber personlige og skræddersyede løsninger til grundlæggende til komplekse behov.

PLUSH

PLUSH Wheelchair Headrest

Buet, single pad nakkestøtte til støtte af hovedet

Specialty PLUSH

Specialty PLUSH Wheelchair Headrest

Nakkestøtte med bag- og sidestøtte af hoved og nakke til brugere med unikke behov

Contoured Cradle

Contoured Cradle Wheelchair Headrest

Kontureret, single pad nakkestøtte til bag- og sidestøtte af hoved og nakke

Heads Up®

Heads Up® Wheelchair Headrest

Innovativ anterior, posterior og lateral nakkestøtte til hoved og nakke

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2 

Whitmyers hovedpositioneringsserie i form af nakke- og hovedstøtter, tilbyder løsninger fra de mest basale til komplekse behov, som eksempelvis:

PLUSH nakkestøttesystem anvender skumlag med dobbelt densitet på et kontureret, buet panel. Disse single pad nakkestøtter er let justerbare og imødekommer ændringer eller uoverensstemmelser i krops- og hovedpositionering. Den unikke "cupping"-form giver posterior støtte med en høj grad af komfort og sikkerhed. Denne basale nakkestøtte er ideel til tilt/tilbagelænet og har mulighed for at tilføje sidestøtte, anterior støtte eller kontakter, efterhånden som brugerens behov ændrer sig.

Contoured Cradle nakkestøtter, der fås i 4 pudestørrelser, er generisk designet til at støtte brugeren og give lateral cervikal støtte. Denne nakkestøtteløsning til kørestol giver en høj grad af komfort og positionering i en let-justerbar hovedstøtte.