PLUSHWheelchair Headrest

Buet, single pad nakkestøtte til støtte af hovedet

PLUSH Single Pad nakkestøttesystem giver posterior støtte med en høj grad af komfort og sikkerhed. Denne basis nakkestøtte til kørestole er ideel til tilt eller tilbagelæning, accepterer yderligere side- og anteriorstøtter og kan let justeres til at tilpasse sig brugerne, efterhånden som deres behov ændrer sig.

Kontakt
Whitmyer PLUSH Nakkestøtte
6

6" til 19" formede puder

PLUSH contour nakkestøtter har en unik form, som giver fremragende posterior støtte med et højt niveau af komfort og sikkerhed. Denne enkle nakkestøtte med enkelt pude kan nemt justeres for at imødekomme ændringer i kropspositionering. Tilføj ansigtspuder, afbrydere eller støtter foran eller ik siden for at øge alsidigheden. For klienter med aktive bevægelser giver pudebredder op til 19" ekstra sikkerhed.

Polstring i Lycra, Dartex reversed eller Fleece

Polstring i Lycra, Dartex reversed eller Fleece

For at imødekomme forskellige behov, fås PLUSH nakkestøtte med tre polstringsmuligheder:

  • Lycra - slidstærkt, vandafvisende materiale med 4-vejs stretch
  • Fleece - naturlig lammeuld, der er vaskbar og blød mod huden
  • Dartex reversed - anti-allergenisk, vandtæt materiale med 2-vejs stretch
Flere typer nakkestøttestænger

Flere typer nakkestøttestænger

Flere typer nakkestøttestænger til montering af nakkestøtter.

  • Axys - holdbart, kompakt alternativ. Konstrueret til kraftig brug, nem tilpasning og enkle ændringer.
  • Onyx - slidstærkt, kompakt løsning med en overflade i sort krom kombineret med en lille, firkantet stålstang. Konstrueret til kraftig brug og enkel justering.
  • Linx – den nyeste teknologi inden for moderne nakkestøttestænger. Kombinationen af to enkle og unikke justeringspunkter giver fuldt og trinløst bevægelsesudslag anterior og posterior. Dette giver utallige muligheder for at placere støtter. 
  • Pro - er en gennemtestet nakkestøttestang til krævende tilpasninger. Nakkestøttestangen er ideel for brugere med reduceret styrke eller udfordringer med tonus. Den er fremragende at bruge i institutioner.
  • Cobra Xtra flip back nakkestøttebøjle -  slank, buet og modulært design med overlegne positioneringsegenskaber, størrelser dækker fra tidlig intervention til voksen og flip back funktion.
Dimensioner
Størrelser:6" 8" 10" 14" 19"
Vægt
Alternativer
Sidestøtter hovedet:Unilateral eller Bilateral: Plet, Standard, Lang, Oval, Stor-C, Medium-C, Lille-C, FS0-8
Supportindstillinger:Dynamisk pandestrop, hættestrop, statisk pandestrop

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.