#UnstoppableAmbition

Find ud af mere
Sport / RGK / Sportskørestole

Sportskørestole

Hver eneste atlet er unik, og vi forstår vigtigheden af at have sportskørestole og racerkørestole, der er skræddersyet til dig og som understøtter dine behov. RGKs udvalg af førsteklasses skræddersyede sportskørestole og konfigurerbare racerkørestole er designet til at maksimere din præstation på alle niveauer - fra kørestolssport på begynderniveau til professionel kørestolsbasketball og kørestolstennis! Vores sportsprodukter er udviklet til at maksimere dit potentiale, så du er fri til at koncentrere dig om dit spil, dine mål og din sejr!

Hvilken sport skal du bruge din kørestol til?

#UnstoppableAmbition

Se video

Historie

RGK´s historie begyndte i 1988 efter en livsændrende trafikulykke efterlod medstifterne Russel Simms og Greg Edem som paraplegikere. Da de fandt en fælles interesse for kørestolsbasketball, fik deres tid på banen dem til at indse, hvor begrænsende en kørestol kan være i både komfort og ydeevne. Sådan blev RGK født. Fra et ønske om at skabe en kørestol, der er håndlavet, så den passer præcis til dig. En kørestol, der er skræddersyet til ikke kun banen, men også til hverdagen. De vidste ikke, hvor stor en indflydelse deres vision ville have på deres liv, andres liv og de sportslige succeser for mange atleter over hele verden. RGK er global leder inden for skræddersyede kørestole og er stolt af at respektere din individualitet og skabe den perfekte kørestol til dig og dine behov. Det er vores passion, og det er derfor, vi gør, hvad vi gør.

Værdier

Vores værdier er enkle og har aldrig ændret sig. At respektere din individualitet er vores passion, og derfor skaber vi konfigurerbare og skræddersyede sportskørestole. At skabe den perfekte sportskørestol er grunden til, at vi eksisterer, og vi står til tjeneste. Som eksperter inden for vores felt deler vi vores viden med dig, for at give dig den bedste service og oplevelse med os og med din nye sportskørestol. Ved at rykke grænserne inden for design gennem de sidste 30 år har vi etableret os som markedsledere; Enkelt sagt, ingen andre kan gøre, hvad vi gør. Perfektion er nøglen, og vi bestræber os på at tilbyde produkter af højeste kvalitet. Vi garanterer at støtte dig på din vej til, både under og efter processen, at få din egen RGK sportskørestol.