BREEZY Exigo 20sammenklappelig kørestol

Her er stolen der forener komfort og let manøvrering. Rigtig god kvalitet for pengene.

Exigo 20 er en veludstyret sammenklappelig kørestol, med indlysende og enkle indstillingsmuligheder. Stolen har god siddekomfort og sikrer med sin høje kvalitet,  at den er let at vedligeholde og let at genbruge.

Til stolen findes et bredt udvalg af tilbehør. Stolen er godkendt til brugere med en max brugervægt på 140 kg.

Download brochure
Crash Tested BREEZY Exigo 20 allround letvægts kørestol
Unikt ramme-design giver maksimal stabilitet

Unikt ramme-design giver maksimal stabilitet

Den unikke konstruktion af Exigo-folderammen giver maksimal stabilitet og komfort. Du får fantastiske køreegenskaber og manøvredygtighed. Resultatet er en behagelig og sikker køreoplevelse.

Meget alsidig

Meget alsidig

Denne pålidelige foldestol kan hurtigt og nemt tilpasses den enkelte brugers specifikke behov ved hjælp af de mange intuative  justeringsmuligheder. De vinkeljusterbare benstøtter (70o, 80o og 90o) sikrer en stabil og komfortabel siddeposition.

Nemme forflytninger

Nemme forflytninger

Denne alsidige kørestol foldes hurtigt og nemt sammen og kræver meget begrænset plads, når den skal transporteres eller opbevares. Stolen er udstyret med opklappelige, aftagelige armlæn og benstøtter der både kan svinges til siden eller tages helt af, så nem forflytning ud og ind af stolen sikres.

 

 

Værdi for pengene

Værdi for pengene

Den alsidige letvægtskørestol Exigo 20 er designet til at holde i lang tid uden behov for vedligeholdelse. Høj kvalitet og en bred vifte af udskifteligt tilbehør sikrer, at den er nem at bruge og omkostningseffektiv ved genbrug.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:Sædebredde +18 cm
TotalHøjde:89 cm
Bredde når slået sammen:24.5 cm
Sædebredde:36 / 36 / 42 / 45 / 48 / 51 cm
Sædedybde:39 - 44 cm
Sædehøjde:36 - 48 cm
Ryghøjde:42 - 46 cm
Ydeevne/Vægt
Materiale:Aluminium
Max. brugervægt:140 kg
Totalvægt:16.9 - 17 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation