BREEZY Premiumsammenklappelig kørestol

Robust krydsrammekørestol der er funktionel og ergonomisk

Breezy Premium er den bedste allierede du kan tænke dig. Det er en stol, der egner sig til transport, da den er let at køre og håndtere for både bruger og hjælper. Det er en ideel depotstol og kan med fordel bruges i lufthavne, på hospitaler og i indkøbscentre.

Den er funktionel, ergonomisk samt en robust kørestol. Den har aftagelige fodstøtter og armlæn, som kan flippes op. Pudebetrækket er nylon, der er slidstærkt og nemt at vedligeholde. Detaljer, som er med til at gøre dagligdagen nemmere.

Desuden findes der et bredt udvalg af tilbehør og individuelle tilpasningsmuligheder til kørestolen.

Kontakt
Crash Tested BREEZY PREMIUM krydsrammekørestol
Breezy Premium egenskaber

Breezy Premium egenskaber

Breezy Premium er en robust krydsrammekørestol af høj kvalitet. Den har en lang levetid grundet dens robuste stålstruktur og det er uden at gå på kompromis med ergonomi og funktionalitet, hvilket gør den til en perfekt depotstol. Desuden er Breey Premium en behagelig stol med mange funktioner og detaljer som ergonomiske bremsehåndtag, polstret armlæn samt pude med nylonbetræk, hvilket gør Breezy Premium til en komfort kørestol.

En åbenlys fordel ved Breezy Premium er, at den kan tilpasses til individuelle behov. Der er mulighed for fast ryglæn, foldbart, som er ideal til transport, eller vinklet ryglæn for større komfort. Det er også muligt at vælge forskellige størrelser svinghjul samt 4 forskellige stelfarver.

Desuden er der et bredt udvalg af tilbehør såsom åndbar rygpolstring, justerbar fodstøtte, anatomisk sæde og ryglæn samt nakkestøtte.

Kort sagt, hvis du er på udkig efter en pålidelig, slidstærk og holdbar stol, skal du vælge Breezy Premium.

 

Udholdenhed

Udholdenhed

Stålrammen er robust og af høj kvalitet uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Det er en stol, som du kan have tillid til. Den tykke rørstruktur på 25 mm i kombination med det rørformede tværsnit uden skruer eller forankringer sikre stolens robusthed. Derfor giver vi dig 5 års garanti på stålrammen.

Detaljerne definerer forskellen

Detaljerne definerer forskellen

Breezy Premium manuelle kørestol er udstyret med mange praktiske funktioner uden at gå på kompromis med kvaliteten. Detaljer, som ergonomiske bremsehåndtag og polstret armlæn, bred fodplade samt dybderegulering er detaljer, som øger stolens komfort samtidig meda at den er ideel til transport.

En komplet kørestol

En komplet kørestol

Du har muligheden for at vælge imellem 3 forskellig modeller i henhold til, hvilken type ryglæn man ønsker – fast  foldbart eller vinklet ryglæn – Stort eller lille svinghjul samt valg af rammefarverne skovgrøn, rubinrød, marineblå eller stålgrå

Desuden er det et bredt udvalg af tilbehør såsom åndbar rygpolstring, justerbar fodstøtte, anatomisk sæde og ryglæn samt nakkestøtte.

Komfort uden grænser

Komfort uden grænser

Breezy Premium manuelle kørestol er en virkelig behagelig stol.
Sædet kan justeres i 3 forskellige sædehøjder (50,5, 48 eller 45,5 cm) og afstanden mellem hjulene kan ændres og dermed kan man forlænge eller forkorte længden af stolen.

Stolens svingarme kan svinges ind under sædet ,hvilket gør stolen kompakt med en total længe på kun 76,5 cm, hvilket gør stolen ideel i transportsammenhæng

Dimensioner
Totalbredde:Sædebredde + 19 cm (24“ svinghjul) / Sædebredde + 16,5 cm (12“ svinghjul )
Totallængde:103 cm (24" wheels) / 95 cm (12" svinghjul)
TotalHøjde:94 cm (128 cm v/vinklet nakkestøtte
Bredde når slået sammen:31 cm
Sædebredde:37 /40 /43 /46/49 /52 cm
Sædedybde:42 cm
Sædehøjde:50,5 cm (48 o 45,5 cm w/22" y 6“ svinghjul)
Sædevinkel:
Sædetilt:No
Ryghøjde:44,5 cm (82 cm vinklet nakke og hovedstøtte)
Rygvinkel:From 0 to 60º v/vinkelt nakkestøtte
Ydeevne/Vægt
Materiale:Stål
Max. brugervægt:125 kg
Totalvægt:Fra 16,5 kg (Stelkonfiguration størrelse 37)
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation