{

QUICKIE Nitrum Profastramme kørestol

Takket være det fuldsvejset ryglæn og hjulophæng har Nitrum Pro den letteste Nitrum-konstruktion. Fra kun 7,2 kg.

Fuldsvejset ryglæn og hjulophæng

Under udviklingen af ​​Nitrum-serien gjorde vi det til vores mål at optimere hver komponent med hensyn til vægtbesparelser og samtidig at opnå maksimal stivhed. QUICKIE Nitrum® Pro tager dette princip til ekstreme forhold. Det er det mest enkle og minimalistiske rammedesign vi har udviklet, hvilket resulterer i en vægt på kun 7,2 kg. Alle Nitrum-kørestole er til brugere, der sætter pris på fremdrivningseffektivitet og et letvægtsdesign. Et revolutionerende design, der minimerer fremdrivningsindsatsen, samtidig med at bevægelsen maksimeres.

Download brochure
Crash Tested QUICKIE Nitrum Pro Kørestol

Skab din egen

3D Visualiser

Vores online visualiser vil hjælpe dig med.
At skabe din unikke NITRUM.
Klik på knappen og begynd at designe.

Start
3D Visualiser

Se den med Augmented Reality.

Oplev NITRUM i den virkelige verden. Scan QR-koden med din telefon, og vælg en af ​​de forudskabte konfigurationer, som er designet af kørestolsbrugere.

Vægt og stivhed

Letteste Nitrum rammekonstruktion

Dette er innovativ teknik, når det er bedst. Vi bruger avancerede materialer og principper for at minimere vægten og maksimere styrken, så du har brug for mindre energi til fremdrift. Starter ved 7,2 kg

  • Med færre belastningspunkter på grund af dets aflange sider, er vores unikke ovale rammerør stærkere end runde rammerør, da den er mindre tilbøjelig til at bøje under tryk. Den er også lettere, da formen bruger mindre materiale.

  • QUICKIE Nitrum bruger specielt forarbejdet 7020 Aluminium,rammen er varmebehandlet med en unik teknik - Med sine ovale rammerør minimerer vi kørestolens samlede vægt uden indflydelse på stolens styrke.

  • Skruemonteret svinghjulsophæng og tværgående stelrør kan øge vægten og give energitab igennem vibrationerne. NITRUM er svejset i hånden i en komplet ramme, så du får en stabil og let køreoplevelse.

  • Ryglænsbeslaget er lavet af smedet aluminum og er ekstrem stiv og dermed energieffektiv, uden at gå på kompromis med justerbarheden af rygvinklen eller højden. Alternativt kan du bestille et vinkeljusterbart og foldbart ryglæn.

Letteste Nitrum rammekonstruktion
En perfekt stol til den enkelte

JUSTERBARHED

En perfekt stol til den enkelte

Positionering er afgørende for en effektiv fremdrift. Når din vægt er afbalanceret forkert, er din kørestol sværere at skubbe. Derfor kan NITRUM prale af det største udvalg af størrelser og justeringer i sin klasse (32 i total), så du kan opnå din egen perfekte pasform. Hvilken passer til dig?

Første integrerede LED lys med flytbar batteri.

BRUGERINSPIREREDE INNOVATIONER

Første integrerede LED lys med flytbar batteri.

Monteret på begge svinghjulsophæng og med 3 indstillinger (høj, lav og blink), lyser de integrerede lysdioder op om natten. Batteriet giver op til 4 timers levetid og kan let aftages for genopladning eller for at spare dig for 110 g i vægt. Det er da godt tænkt. 

Patenteret svinghjulsophæng

Præcisionskontrol

Patenteret svinghjulsophæng

I stedet for flere svejsede dele er svinghjulsophænget en hul komponent. Hjulvinklen (1) og højden (2) er stærkere, lettere og fuldstændig justerbar og kan ændres for at forbedre håndteringen, mens du sidder i kørestolen. Svinghjulsophænget og vinklen er også skræddersyet personligt til din kørestol for den bedste håndtering, drejning og fremdrivningseffektivitet.

PRO-MULIGHEDERNE FOR ERFARNE BRUGERE

Enestående rammekonstruktion

PRO-MULIGHEDERNE FOR ERFARNE BRUGERE

Under udviklingen af Nitrum-serien, gjorde vi det til vores mål, at optimere hver komponent med hensyn til vægtbesparelser og opnå maksimal stivhed. Nitrum Pro lever til fulde op til dette princip. 

Rammen er kendetegnet ved et fast svejset ryglæn og faste svejsede aksler, der nedsætter endnu mere vægt, øger rammestivhed og reducerer bevægelige dele. Formlen er enkel: Få bevægelige dele, betyder færre unødvendige dele, mindre vedligeholdelse og en lavere vægt.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Sædebredde:320-500 mm
Sædedybde:340-500 mm
Sædehøjde foran:430-570 mm
Sædehøjde bagtil:370-500 mm
Ryghøjde:250-450 mm
Rygvinkel:-17.5° - 10°
Farver:32
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:125 kg
Totalvægt:7.2 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.