Shark RS Sportskørestole & håndcykler

Vinderens valg.

Vinderens valg.

Flot design kombineret med innovative detaljer og overbevisende køreegenskaber gør Quickie Shark RS til dit valg af håndcykel. Håndcyklen tilbyder lav vægt samt et utal af tilbehørsmuligheder til den krævende håndcykelkører. Quickie Shark RS bygges til den enkelte bruger efter individuelle mål for rammebredde og position for krankhus uden merpris. Flere af delene på cyklen fås i carbon for ekstra lav vægt.

Download brochure

Quickie Shark RS sports håndcykel
DT SWISS 571 RS carbonhjul

DT SWISS 571 RS carbonhjul

Ikke kun ekstremt let, men også excellent design og unikke køreegenskaber.

Innovativt ramme-design

Innovativt ramme-design

Den nye, innovative ramme er designet til at give den bedste individuelle positionering. Den omslutter køreren og sikrer, at al kraft bliver omsat direkte til fremdrift. Det lave tyngdepunkt og den brede hjulafstand gør det muligt at køre hurtigere gennem sving uden at reducere stabiliteten.

Forgaffel

Forgaffel

Fastsvejst efter individuelle kundeønsker. Kraften ledes direkte til fremdrift og giver et fantastisk boost til dit næste race.

Bagaksel

Bagaksel

Beslagene til bagakslen sikrer både maksimal stabilitet og lav vægt. Akselrøret fås i aluminium eller carbon (ekstraudstyr).

 

 

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Kranklængde:15.5 - 17.5 cm
Ydeevne/Vægt
Bremser:SRAM
Maks. brugervægt:125 kg
Totalvægt:Fra 12,9 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2