Balance kørestolspude

Optimeret for hudbeskyttelse, stabilitet og komfort

JAY Ba­lance giver komfort og har vig­tige egenskaber til brugere i højrisikogruppen for tryksår og shear.

Puden er opbygget af en stabil skumbase med et inderbetræk. I siddebrønden er der et trykforebyggende fluidindlæg eller en luftindsats. Den kan korrigeres og tilpasses til brugeren uden at gå på kompro­mis med stabiliteten. Der er som standard afta­gelige benkiler på 2,5 cm, hoftekiler samt en abduktionskile på 2,5 cm i puden - disse kan fjernes så­fremt brugeren ikke har behov for dem.

Luftcirkulerende betræk er standard men stræbart eller inkontinensbetræk kan tilkøbes efter behov. Puden findes i 60 størrelser fra 34x34 til 60x60 cm.

Anvendes til personer med høj risiko for tryksår og shear og passer personer som har behov for omslutning og nedsynkning af bækken og sædeknuder (Kat. 3-4).

Læs mere >

JAY Balance kørestolspude

Media og dokumentation

JAY Balance med luft
JAY Balance med fluid
JAY Balance Wheelchair Cushion

Billeder

Bestil en brochure

Indtast dit navn og email-adresse herunder, og vi vil emaile den ønskede information til dig.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Sunrise Medical på e-mail. ¹
Jeg accepterer privatlivspolitikken.

¹ Sunrise Medical respekterer dit privatliv. Dine personlige oplysninger vil blive opbevaret konfidentielt og vil, ifølge lov om datasikkerhed, kun blive brugt til at sende dig information fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheder om os. Loven kræver at vi skal have dit skriftlige samtykke for at kunne opbevare dine oplysninger. Derfor skal vi bede dig om at udfylde skemaet her ovenfor og herefter sende det ind. Oplysninger om dig vil ikke blive videresendt eller gjort tilgængelig for nogen uden din tilladelse. Alle ansatte som har tilgang til dine oplysninger, eller bearbejder disse, har tavshedspligt. Hvis du ønsker at få oplyst de informationer vi har registreret om dig eller ønsker at blive slettet fra vores system, skal du blot sende os en e-mail til info@sunrisemedical.dk, eller skrive til os: Sunrise Medical, Park Allé 289 G, DK-2605 Brøndby.

Vores varemærker