QUICKIE Puma 40elektrisk kørestol

Perfekt balance mellem funktionalitet, komfort og design. Forhjuls- eller baghjulsdrevet.

Dette produkt er udgået

Utrolig alsidig, robust og let at køre. Den prisvindende Puma 40 er designet til intensivte brug både uden- og indendørs.

Kørestolen fås med for- eller baghjulsdrift. Det avancerede system af støddæmpere sørger for en jævn og stabil kørsel med maksimal friktion ved alle hastigheder. Du kan vælge at køre hurtigere og længere.

Med høj grad af manøvredygtighed og kompakt størrelse tilbyder Puma 40 også maksimal uafhængighed indendørs. 

Med Puma 40 får du et design, der svarer til din livsstil. 

Download brochure
Crash Tested QUICKIE Puma 40 elektrisk kørestol
Fantastiske køreegenskaber, maksimal selvstændighed

Fantastiske køreegenskaber, maksimal selvstændighed

Vores elektriske kørestol Puma 40 er designet til intensivt brug både uden- og indendørs. Den er utrolig alsidig, robust og nem at køre – og fås med både for- og baghjulstræk! Det avancerede system af støddæmpere sørger for en jævn og stabil kørsel med maksimalt vejgreb ved alle hastigheder. Du kan vælge at køre hurtigere (12,5 km/t) og længere. Med høj grad af manøvredygtighed og kompakt størrelse giver denne elkørestol også maksimal uafhængighed indendørs.

Ergonomisk sædesystem med mange tilpasningsmuligheder

Ergonomisk sædesystem med mange tilpasningsmuligheder

Oplev sidde-komfort på et nyt niveau med vores prisvindende Sedeo Pro-sædesystem, der kombinerer en meget funktionel og justerbar sæderamme med et bredt udvalg af positioneringstilbehør. Du får ubegrænsede muligheder for individuel tilpasning til dine behov i dag og i fremtiden. Tilføj avanceret elektrisk udstyr, der giver endnu mere komfort og uafhængighed.

Ekstra funktioner på den nemme måde

Ekstra funktioner på den nemme måde

Har du brug for ekstra funktioner til nemmere at kunne styre din elektriske kørestol og dermed bedre kunne kontrollere dine omgivelser? Med vores 'speciality controls' baseret på det standardiserede R-net Omni vælger du den løsning, der passer til dine personlige behov i 4 simple trin. Progressiv diagnose, løbende ændrede behov? Vores løsninger er meget fleksible og kan let tilpasses skiftende behov.

Prisvindende design

Prisvindende design

Det smarte og stilfulde design på Puma 40 lader dig være dig selv. Puma 40 leveres med baser i to elegante farver og er udstyret med sorte dæk og alu-fælge. Vælg dine yndlingsfarver som sekundære farver for at tilføje et personligt præg på din køreoplevelse!

Dimensioner
Type:-
Totalbredde:61 / 64 cm
Totallængde:111.5 cm (RWD); 119 cm (FWD)
Sædebredde:40 - 54 cm
Sædehøjde:>40.5 cm
Sædedybde:44 - 60 cm
Sædetilt:45°
Ryghøjde:44 / 50 / 56 cm
Rygvinkel:30°
Armlænshøjde:17 - 29 cm
Venderadius:>85 cm (RWD); >60 cm (FWD)
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:25 - 42.5 km
Max. hastighed:6 / 10 / 12.5 km/h
Batterier:50 / 60 / 74 Ah
Max. sikker hældning:8° (RWD); 6° (FWD)
Max. kantklatring:8 (10) cm (RWD); 6 cm (FWD)
Elektronik:VR2, R-net
Motor minimumsvægt:89 kg
Max. brugervægt:160 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.