Rollatorer / Gemino / Rollator Tilbehør

Rollator Tilbehør

Du har allerede valgt den rigtige GEMINO rollator? Så er det tid til at fuldføre oplevelsen med matchende rollator tilbehør! Vi tilbyder et imponerende udvalg af rollatortasker, bremsesæt, paraplyer, stokkerholdere, rygstøtter, en kurv til en oxigencylinder, lys, bordbakker og meget mere.

GEMINO tilbehør til rollator: 100% tilpasning, der gør hverdagen lettere!

Gemino Tilbehør

Gemino Tilbehør

Se vores fine udvalg af tilbehør - blandt andet rollatorparaply, rygstøtte, iltflaske-holder, stokkeholder, lys og meget mere!

Gemino Rollatortasker

Gemino Rollatortasker

Rollator med skulderstrop. Tilgængelig i mange forskellige farver.

Ofte stillede spørgsmål

 

En rollator er det ideelle valg for personer med nedsat mobilitet, handicap, balanceforstyrrelser eller for personer, der bliver træt hurtigt og kan forhindre utilsigtet fald. 

Rollatoren er også et hjælpemiddel til mennesker med Parkinsons sygdom. Gemino 30 Parkinson
er specielt designet til at imødekomme de behov, der er forbundet med denne tilstand. Oplev vores komplette Gemino oversigt.

Ja. Rollatorerne Gemino 20 og Gemino 30 er også tilgængelige for børn.

Vores Gemino 60 udendørs rollator med sine ekstra store og bløde hjul er det ideelle valg til en aktiv livsstil.

En laserlinie kan hjælpe dig med at komme i bevægelse igen, hvis du fryser. Med denne specielle rollator kan du selv aktivere denne linje lige ved siden af ​​håndtagene. Fokuser på linjen foran dig og bevæg dig igen!

Den skal kunne foldes, så den passer til små rum og have en lav vægt for at være nem at manøvrer. Der findes også rullatorer uden hjul, der primært er beregnet til indendørs brug, som kaldes kaldes gåhjælpemidler.

 1 2