Rollatorer / Gemino / Rollatorer / Gemino 30 Parkinson

Gemino 30 Parkinsonletvægts rollator

En rollator specielt designet til brugere med Parkinson.

Nogle mennesker har brug for lidt ekstra hjælp til at kunne gå sikkert. Hvis du har Parkinson, er du måske en af dem. Med GEMINO 30 Parkinson kan du komme sikkert rundt - og føle dig tryg!

3 vigtige egenskaber:

  • Rollatoren er udstyret med justerbar slæbebremse, der giver ekstra modstand og hjælper dig med at gå i et jævnt tempo
     
  • Rollatoren har et passivt bremsesystem - slipper du bremsen så stopper rollatoren øjeblikkeligt
     
  • Er du frosset fast til stedet, fødderne er tunge og lystrer ikke? Så kan du aktivere en grøn laserlinje foran rollatoren, og hvis du koncentrerer dig om at træde over denne, vil benene begynde at lystre
Download brochure
Justerbar slæbebremse sikrer stabilt gangtempo

Justerbar slæbebremse sikrer stabilt gangtempo

Den lette rollator GEMINO 30 Parkinson er udstyret med en slæbebremse, som giver ekstra modstand og hjælper dig med at gå i et stabilt tempo. Har du brug for mindre eller mere modstand? Modstandens niveau kan let justeres, så det passer til dine behov.

Forbedret sikkerhed med omvendt bremsesystem

Forbedret sikkerhed med omvendt bremsesystem

Det omvendte bremsesystem er en anden fantastisk funktion på en GEMINO 30 Parkinson: Rollatoren standser straks i det øjeblik, hvor bremsegrebet udløses. Det forbedrer sikkerheden for dig, hvis du oplever at 'fryse fast', når du går – når det føles som om dine fødder er limet fast til gulvet.

Laserlys hjælper dig med at komme igang

Laserlys hjælper dig med at komme igang

En linje af laserlys kan hjælpe dig med at komme i gang igen, hvis du 'fryser fast'. Med denne specielle rollator kan du aktivere en linje af laserlys ved at trykke på en knap på skubbehåndtagene. Ved at fokusere på linjen, der kommer til syne på jorden, kan du tage et skridt over den – og dermed komme i gang igen.

Nem at pakke væk og transportere

Nem at pakke væk og transportere

Det unikke fold-klik-system på GEMINO gør den nem at pakke væk og transportere. Det samme gør det faktum, at den kun vejer 7,1 kg. Hvis du har begrænset opbevaringsplads, kan du reducere størrelsen på rollatoren yderligere ved at sætte håndtagene i den laveste position.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:60 cm
TotalHøjde:78 - 100 cm (30); 69 - 88 cm (30M)
Totallængde:65 cm
Højde foldet:80 cm (30); 76 cm (30M)
Længde foldet:65 cm
Bredde når slået sammen:23 cm
Sædehøjde:62 cm (30); 55 cm (30M)
Venderadius:84 cm
Bredde mellem kørehåndtag:47 cm
Drivhjulstørrelse:20 x 3.6 cm
Svinghjulstørrelse:20 x 3.6 cm
Brugerhøjde:150 - 200 cm (30); 135 - 170 cm (30M)
Vægt
Max. brugervægt:130 kg
Totalvægt:7.6 kg (30); 7.5 kg (30M)
Maks. belastning i kurv:5 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.