Siddesystemer

Modulære siddesystemer til børn, der tillader almindelige aktiviteter som skolearbejde, leg, børnehaveaktiviteter mm. Vi arbejder med enkeltpersoner, terapeuter og plejere for at designe produkter med både et klinisk og et følelsesmæssigt fokus. Ved hjælp af den nyeste forskning og kliniske forståelse skaber vi praktiske løsninger, der let kan integreres i familielivet, fordi for os handler livet om at nyde, deltage og gøre. Stærkere sammen!

Leckey BeMe

Leckey BeMe Siddesystem

Så unik som et fingeraftryk

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2 

LECKEY tilbyder sidde- og positioneringsløsninger inden for tre nøgleområder, der kræver særlig fokus:

Bækkenposition og bækkenstabilitet
God positionering og støtte til bækkenet er grundlaget for den rigtige siddestilling. En korrekt justeret bækkenstøtte er vigtig for at opretholde den optimale bækkenposition. I tilfælde af fikseret bækkenskævhed skal støtten tilpasses til at understøtte den fikserede position.

Positionering af overkrop og hoved
Evnen til at understøtte overkroppen ved hjælp af kropsstøtter og forskellige typer seler er afgørende for et afbalanceret forhold mellem god positionering og funktion. Der er mulighed for en lang række personligt tilpassede nakkestøtter for at imødekomme den individuelles behov.

Positionering af ben og fødder
Nogle brugere har en windswept siddestilling med stramme abduktorer på det ene ben og stramme adduktorer på det andet. Hvis man har en windswept siddestilling, understøttes bækkenet til at passe godt ind i sædemodulet.

LECKEY siddesystemer til tidlig intervention er designet til at fremme en god siddestilling fra en tidlig alder og hjælpe med at sikre en grundlæggende og sund udvikling.

LECKEYs sidde- og positioneringsserie tilbyder en række løsninger, både til hjemmet og skolemiljøet, og er designet til at imødekomme forskellige kompleksiteter og livsstilsmilepæle.

LECKEY forstår vigtigheden af at opfylde dit barns individuelle behov og vækstkrav og tilbyder fleksible og personlige justeringsmuligheder og udvidelsespotentiale i deres siddeproduktdesign gennem modulære og posturale sidde- og støttesystemer, der vokser med dit barn. Leckey´s sidde-, gå- og ståsystemer tilbyder detaljeret justering og vokser med barnet for at sikre, at dit barn får støtte og sidder komfortabelt hele dagen!