Designet til den korrekte kropsholdning

JAY Positionering sikrer en korrekt kropsholdning. Brystselerne, bækkenselerne samt fod -og ankel positionering er med til at sikre en stabil kropsholdning og forhindrer utilsigtet tryk på kroppen.Der er flere størrelser og typer af seler og bespænding både til børn og voksne. 

Prøv også  JAY kørestolpuder eller rygge og opnå den maximale siddestilling 

JAY - Den komplette løsning til din kørestol!

  • Sorter efter:
  • Produktnyheder

Positionering

OVERKROP STØTTE & POSITIONERING
Positionering er designet til at støtte brugeren i en korrekt kropsholdning og understøtter samtidig torsoen, samt forbedrer åndedrætsfunktionen, hovedpositioneringen og øvre ekstremiteter. 

JAY håndleds- og armstøtte hjælper med at sikre en behagelig og korrekt position af hænder og arme samt hindre ufrivillige bevægelser.

BÆKKEN POSITIONERING
jAY Bækken positioneringsseler sikrer en stabil og korrekt bækkenposition, som har stor indflydelse på resten af kroppens holdning. Der er flere størrelser og typer af positioneringsseler samt forskellige justeringsmuligheder. Såsom enkelt eller dobbelttræk, spænde med sideudløsning eller autospænde, som er nemt at betjene. 

FOD & ANKEL POSITIONERING
JAY fod og ankelbespænding, som omfatter fodplader og skoholder, der er designet til at sikre en korrekt positionering af fødderne. Er fødderne korrekt placeret kan det forhindre tryk. 
 
En fodkasse reducerer risikoen for tryk eller skader, som kan stamme fra
fodstøtten eller fodpladen på stolen.  JAY knæstyr er med til at sikre en korrekt kropsholdning
 
Ønsker du et komplet overblik over vores positioneringsserie fra JAY så kan du downloade en komplet brochure her. 

Vores varemærker