{

LECKEY MyWay+ GangstativGåsystem

MyWay+ er et unikt gangstativ med åben ramme, som støtter børn i en oprejst, håndfri stilling og forbedrer barnets gang. Den maksimerer derved mulighederne for udforskning, interaktion og deltagelse.

Vi introducerer MyWay+

Med udgangspunkt i det allerbedste fra MyWay gangstativet, er vi glade for at introducere MyWay+, der er omtænkt og nyudviklet for at bringe øget individualitet til gangstativerne. Ved at kombinere et skræddersyet åbent steldesign og innovative korset-sele med en bred vifte af tilbehør, kan MyWay+ skræddersyes til at passe til ethvert barns behov og evner. Tidlig indsats er nøglen til at optimere et barns potentiale, og derfor har vi ændret størrelsen på vores størrelse 1-ramme for bedre at imødekomme yngre børns kropsproportioner og give dem den bedste mulighed for at udvikle deres fysiske, kognitive, følelsesmæssige og sociale færdigheder.

Arranger demonstration
Leckey MyWay+

Skræddersyet tilgang til hvert barn

Tilgængelig i 3 rammestørrelser med 6 farvekodede seler, bringer MyWay+ individualitet til en verden af gangstativer og er nu tilgængelig med et endnu bredere udvalg af tilbehør. En saksegang kan understøttes distalt ved hjælp af de justerbare ankelstyringer eller proksimalt med den nye abduktionspude til den nye smallere sadel.

De nye højdejusterbare håndtag til voksne gør det muligt at føre rammen rundt i små rum og vil hjælpe de første skridt til at blive meningsfulde bevægelser. Vores Standard eller komplekse hovedstøtter holder hovedet oprejst og i midterlinjen. Samtidig giver vores standard eller multijusterbare komplekse armstøtter barnet et ekstra middel til at stabilisere deres arme eller kontrollere svingende bevægelser. Disse tilbehør arbejder sammen for at sikre, at MyWay+ kan skræddersyes til hvert barns individuelle behov.

Skræddersyet tilgang til hvert barn

MyWay+ er udviklet med børns udvikling for øje.

Børn med særlige behov har ofte svagere muskler, især omkring hofterne. Dette kan påvirke deres gang, funktion og hofteledsudvikling. Den nye sidetrinsfunktion på MyWay+ låser hjulene i sidelæns position, hvilket giver mulighed for at målrette og styrke hofteabduktormusklerne, mens de er fuldt understøttet i rammen.

Derudover kræver dét at komme videre fra stående til at gå et væld af små, men vigtige milepæle, f.eks. lateral vægtforskydning, sidetrin og balancekontrol. Med pedaltilbehøret og sidetrinshjulsfunktionen understøtter MyWay+ disse udviklingstrin for at fremme selvstændig bevægelse.

Værktøjsfri justering af vinkler (fremadbøjet stående vinkel eksempelvis) og grov- og fin højdejustering, sammen med det brede udvalg af tilbehør, sikrer, at terapeuter kan optimere opsætningen for at maksimere deltagelse og leg.

MyWay+ er udviklet med børns udvikling for øje.

MyWay+ Pedal

MyWay+ Pedal er en revolutionerende ellipseformet træner, som monteres på størrelse 2 og 3 MyWay+. I modsætning til cykling, der tilskynder til en bøjet, siddende stilling, er pedalerne i en oprejst, vægtbærende stilling målrettet mod og styrker anti-tyngdekraftsmusklerne (læg, quadriceps og gluteals).

Den elliptiske bevægelse giver en sansemotorisk oplevelse, der ligner gang, og kan bruges passivt i starten af børn, der kæmper med at igangsætte ethvert skridt, for at fremme muskelhukommelsesmønstre og tilskynde til en god skridtbevægelse. og senere aktivt, ved selv at igangsætte bevægelsen. Børn kan også gå videre fra at have ankelstropperne på plads til derefter at fjerne dem for en hårdere træning.

Mest af alt gør det terapi sjovt!

Værktøjsfri justering af vinkler (fremoverbøjet stående vinkel eksempelvis) og grov- og fin højdejustering, sammen med det brede udvalg af tilbehør, sikrer, at terapeuter kan optimere opsætningen for at maksimere deltagelse og leg.

 

MyWay+ Pedal

Book en demonstration af LECKEY MyWay+ Gangstativ

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:Rammestørrelse 1; 570mm - Rammestørrelse 2; 670mm - Rammestørrelse 3; 720 mm
Totallængde:Rammestørrelse 1; 840mm - Rammestørrelse 2; 930mm - Rammestørrelse 3; 1180mm
Alder:Rammestørrelse 1; 1 to 5 år. Rammestørrelse 2; 4-11 år. Rammestørrelse 3; 9-16 år.
Vægt
Max. brugervægt:Rammestørrelse 1; 25 kg - Rammestørrelse 2; 50 kg - Rammestørrelse 3; 80 kg
Totalvægt:Rammevægt 1; 14 kg - Rammevægt 2; 7.5 kg - Rammevægt 3; 11 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.