BREEZY Delphinbade kørestol

Bade-, toilet- og transportkørestol

Delphin badestolen er vores alt-i-én-løsning. Bad, toiletbesøg og forflytning med hudvenligt materiale.

Udviklet til brugerens velbefindende. Ryglæn, sæde og fodstøtte er ergonomisk udformede og blødere end nogensinde grundet det nye materiale. Takket være den nye, integrerede håndklædestang er håndklædet klar til brug, når der er behov.

Alle dele, der kommer i kontakt med kroppen, er fremstillet af hudvenligt materiale. Flip-op armlæn og fodstøtte giver størst mulig mobilitet.

Kontakt
BREEZY Delphin transportkørestol
Øget max. brugervægt

Øget max. brugervægt

Robust og med en øget max. brugervægt på 130 kg - Delphin badestolen er en pålidelig partner til den daglige rutine, nu for endnu flere brugere.

Mere komfortabelt sæde og ryg

Mere komfortabelt sæde og ryg

Udviklet som bade-, toilet- og transportkørestol i ét. Delphin støtter dig i din daglige kropspleje: Sædeåbningen kan dækkes med en formet del, og det komfortable sæde gør den også egnet til transportstol eller til brug i badet.

Mulighed for toiletspand og sæde

Mulighed for toiletspand og sæde

Toiletspand og sæde følger nu med som standard ved bestilling af en Delphin badestol. Der er ikke længere behov for at lede efter det på bestillingssedlen.

Dimensioner
Totalbredde:SB + 20 cm
Sædebredde:43 eller 48 cm
Sædedybde:42 cm
Sædehøjde:55 cm (46 cm toilethøjde) eller 63 cm (54 cm toilethøjde)
Ryghøjde:42 cm
Skubbehåndtag højde:96 eller 104 cm
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:130 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation