Delphinbade kørestol

Bade-, toilet- og transportkørestol

Delphin badestolen er vores alt-i-én-løsning. Bad, toiletbesøg og forflytning med hudvenligt materiale.

Udviklet til brugerens velbefindende. Ryglæn, sæde og fodstøtte er ergonomisk udformede og blødere end nogensinde grundet det nye materiale. Takket være den nye, integrerede håndklædestang er håndklædet klar til brug, når der er behov.

Alle dele, der kommer i kontakt med kroppen, er fremstillet af hudvenligt materiale. Flip-op armlæn og fodstøtte giver størst mulig mobilitet.

Kontakt

BREEZY Delphin transportkørestol
Øget max. brugervægt

Øget max. brugervægt

Robust og med en øget max. brugervægt på 130 kg - Delphin badestolen er en pålidelig partner til den daglige rutine, nu for endnu flere brugere.

Mere komfortabelt sæde og ryg

Mere komfortabelt sæde og ryg

Udviklet som bade-, toilet- og transportkørestol i ét. Delphin støtter dig i din daglige kropspleje: Sædeåbningen kan dækkes med en formet del, og det komfortable sæde gør den også egnet til transportstol eller til brug i badet.

Mulighed for toiletspand og sæde

Mulighed for toiletspand og sæde

Toiletspand og sæde følger nu med som standard ved bestilling af en Delphin badestol. Der er ikke længere behov for at lede efter det på bestillingssedlen.

Dimensioner
Totalbredde:SB + 20 cm
Sædebredde:41 eller 48 cm
Sædedybde:42 cm
Sædehøjde:55 cm (46 cm toilethøjde) eller 63 cm (54 cm toilethøjde)
Ryghøjde:42 cm
Ydeevne/Vægt
Maks. brugervægt:130 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2