{

Empulse Attitude ManualPåspændingscykler

Den ideelle påspændingscykel til at forbedre din motion, styrke og udholdenhed gennem cykling.

Den ideelle påspændingscykel til at forbedre din motion, styrke og udholdenhed gennem cykling.

QUICKIE Attitude Manual er ideel for dem, der ønsker at forbedre deres styrke og generelle udholdenhed gennem rekreativ cykling. Håndcyklen leveres med 20 " forhjul og 30 gear. Det giver exceptionelle køreegenskaber, som er perfekt til kørsel i det meste terræn. Den utrolig lette tilkobling til kørestolen med kun et lille beslag monteret gør, at QUICKIE Attitude Manual påspændingscykel er den perfekte kombination til din aktive letvægtskørestol. Du kan frit vælge mellem 24 forskellige rammefarver, hvilket gør det muligt at matche din rammefarve på kørestolen.

Download brochure
QUICKIE Attitude Manual
Påspændingscyklen, der er klar på 6 sekunder!

Påspændingscyklen, der er klar på 6 sekunder!

Koblingsmekanismen på en Attitude Manuel-håndcykel er så simpel, at det geniale 4-punkts koblingssystem på få sekunder låser sig sikkert fast til fronten af din kørestol, og afmontering sker lige så nemt! Plus, der er ikke behov for beslag eller kabler, der sidder i vejen ved dine knæ, så der er intet der begrænser den komfort du er vant til fra din kørestol.

Tag et kig på denne video og se hvor nemt det er!

Exceptionelle køreegenskaber i ethvert terræn

Exceptionelle køreegenskaber i ethvert terræn

Med 30 gear at vælge imellem er det nemt at tilpasse din Attitude Manuel-håndcykel til skiftende terræn. Derudover hjælper skivebremsen med at regulere farten ved at aflede varmen bedre end traditionelle bremser.

Nemme gearskift

Nemme gearskift

Da du kommer til at bevæge dig hurtigere, har vi sørget for at du også kan skifte gear hurtigere! Det enhåndsbetjente skiftegreb gør, at du nemt kan skifte gear og tilpasse dig skiftende terræn.

God stil på vejen

God stil på vejen

Det er nye tider for påspændings-håndcykler! De er ultralette, så de matcher de egenskaber du ville forvente fra en Empulse-kørestol. De har lækkert design og 30 fantastiske farver, så du kan matche din nuværende kørestol eller skabe et individuelt look. Kør derudad med stil med en Empulse Attitude!

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:26 – 46 cm
Kranklængde:170 mm
V-crank bredde:470 mm
Svinghjulstørrelse:20“
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:N/A
Gearskiftere:Trigger / Grip shift
Gearhastigheder:8 & 30
Max. hastighed:N/A
Bremser:Disc (160 mm)
Max. brugervægt:100 kg
Totalvægt:14.5 kg
Vægt af dele på kørestolen:170 g

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.