Attitude Manual Påspændingscykler

Den ideelle påspændingscykel til at forbedre din motion, styrke og udholdenhed gennem cykling.

Quickie Attitude Manual er ideel for dem, der ønsker at forbedre deres styrke og generelle udholdenhed gennem rekreativ cykling. Håndcyklen leveres med 20 " forhjul og 30 gear. Det giver exceptionelle køreegenskaber, som er perfekt til kørsel i det meste terræn. Den utrolig lette tilkobling til kørestolen med kun et lille beslag monteret gør, at Quickie Attitude Manual påspændingscykel er den perfekte kombination til din aktive letvægtskørestol. Du kan frit vælge mellem 31 forskellige rammefarver, hvilket gør det muligt at matche din rammefarve på kørestolen.

Læs mere >

QUICKIE Attitude Manual påspændingscykel

Media og dokumentation

Attitude håndcykler
QUICKIE Attitude håndcykler til kørestole
Attitude Wheelchair Manual Hand Bike (Lifestyle)

Billeder

Videos

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker