{

Empulse Attitude PowerPåspændingscykler

Attitude Power håndcykel med 100 % elektrisk fremdrift.

Attitude Power påspændingscykel med 100 % elektrisk fremdrift.

Med Empulse Attitude Power påspændingscykel kan du komme rundt og samtidig medbringe din kørestol.

Cyklen kan køre op til 15 km/timen med et 9 ah lithium batteri, som giver en lang levetid. På Speedometeret kan du aflæse hastighed, antal kørte timer og afstand samt batterikapaciteten.

Empulse Attitude Power påspændingscyklen står meget stabilt, hvilket betyder at på- og afmonteringen kan foregå uden hjælp fra andre. Du kan frit vælge mellem 24 forskellige rammefarver, hvilket gør det muligt at matche din rammefarve på kørestolen.

Download brochure
Empulse Attitude Power

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:26 – 46 cm
Styrebredde:570 mm
Svinghjulstørrelse:16“
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:50 km
Max. hastighed:6. 10 og 15 km/t
Bremser:Disc (160 mm)
Motor:250 W
Batterier:9 Ah & 13,4 Ah
Max. brugervægt:100 kg
Totalvægt:15.3 kg
Vægt af dele på kørestolen:170 g

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.