{

STERLING Elite² Plusel-scooter

Komfort, pålidelighed og sikkerhed på vejen

Komfort, pålidelighed og sikkerhed på vejen

STERLING Elite2 Plus el-scooteren er flagskibet i STERLING Elite2-serien.

STERLING Elite2 Plus har både affjedring fortil og bagtil og tilbyder også 14" hjul, der giver en behagelig tur i hverdags-terræn. Derudover er den nem at vende med en vendediameter på 185 cm.
Det klare, store og brugervenlige LCD-display, med soft-touch-knapper, giver kontrol over indendørs/udendørs køreprofiler, LED-lys, blinklys og registrerer også trip/total tilbagelagt afstand. Styret er vinkeljustérbart og er også højdejusterbart ved hjælp af en simpel justering i ratstammen. Sammen med det højdejustérbare, 360º drejesæde, sædeskinnen og justérbare armlæn, kan der findes en behagelig kørestilling for alle brugere. Valgfri kørebetjening inkluderer en fodkontrol og et twist grip bar i 'motorcykel' stil.

Download brochure
Crash Tested STERLING Elite 2 Plus el-scooter
Miljøvenlig

Innovative familie scootere

Miljøvenlig

Elite² Plus el-scooteren er nem at køre, overkommelig i pris og miljøvenlig. Din ideelle ledsager, med en maksimal hastighed på 15 km/t, som bringer dig sikkert til din destination.

Udendørs kraft og fart

Udendørs kraft og fart

STERLING Elite² Plus el-scooteren leveres som standard med store 14" hjul med aluminiumsfælge for at øge trækkraften. For- og baghjulene er udstyret med fuld affjedring for at sikre en jævn og behagelig kørsel på ujævnt terræn. Lange afstande kan tilbagelægges komfortabelt på grund af de store batterier fyldt med 70Ah strøm, skivebremser og en tophastighed på op til 15 km/t.

Avanceret elektronik

Avanceret elektronik

Intuitivt, stort og praktisk at bruge LCD-display med soft touch-knapper. Styret, som er vinkeljustérbart og højdejustérbart med 5 cm, har en stor baggrundsbelyst LCD-skærm, hvor brugeren nemt kan se den aktuelle hastighed og batteristatus, omgivelsestemperatur, køretimer og tilbagelagt afstand. Soft-touch-knapperne kan styre køreprofilerne (indendørs/udendørs), LED-lys og blinklys.

360° drejesæde

360° drejesæde

Elite² Plus el-scooteren er designet til at du kan nyde din rejse i komfort. Det 360° drejbare sæde kan justeres både i højde og dybde. Det komfortable armlæn kan skubbes bagud for at lette overførsler og kan også let vinkeljusteres for optimal positionering.

Maksimal vejsikkerhed

Maksimal vejsikkerhed

For at sikre synlighed på vejen, indeholder Elite² Plus el-scooteren for-, bag-, og blinklys og bremse-LED-lys. Den har også skærme, håndbremse, anti-tip hjul og kofanger bagtil som standard. Alt sammen i en robust konstruktion, godkendt til brugere på op til 175 kg og crashtest godkendt. Det er ligeledes muligt at tilvælge fartredaktion (automastisk hastighedsnedsættelse) på Elite2 Plus. Funktionen nedsætter scooterens hastighed, hvis du kører ind i et sving med for høj hastighed, hvilket giver en øget køresikkerhed.  

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Version:3 hjulet
Totalbredde:65 cm
Totallængde:139 cm
Sædebredde:47,5 cm
Sædehøjde:44 - 54 cm
Sædedybde:46 cm
Ryghøjde:51 cm
Venderadius:140 cm
Svinghjul:14”
Drivhjul:14”
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:44 km (udregnet under testforhold)
Max. hastighed:10, 12 eller 15 km/t
Batterier:60 eller 70 Ah
Max. sikker hældning:15º ved 175kg
Max. kantklatring:100 mm
Lys og indikatorer:Ja
Totalvægt:140 kg (inkl. batterier)
Max. brugervægt:175 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.