Om Sunrise Medical / Virksomhedspræsentation

Virksomhedspræsentation

Sunrise Medical er ledende indenfor design, produktion og markedsføring af innovative mobilitetsprodukter af høj kvalitet. 

Sunrise Medical er ledende indenfor design, produktion og markedsføring af innovative mobilitetsprodukter af høj kvalitet.

Sunrise Medical er førende indenfor udvikling, design, fremstilling produktion og distribution af innovative hjælpemidler af høj kvalitet. Vores produkter omfatter manuelle kørestoleel-kørestole, hjælpemotorer, rollatorerscootere og siddesystemer
Vores hovedprodukter, som markedsføres under brandnavnene Quickie, Zippie, Breezy, Sterling, JAY og Gemino sælges gennem et netværk af forhandlere og/eller egne distributører i over 130 lande.
Sunrise Medical producerer sine produkter på egne fabrikker i USA, Mexico, Tyskland, Storbritanien, Polen, Holland, Spanien og Kina.

Sunrise Medicals hovedkontor i Europa ligger i Malsch, Tyskland og det nord-amerikanske hoved kontor ligger i Fresno, California. Selskabet opererer i 23 lande og beskæftiger ca. 2700 ansatte over hele verden.

Sunrise Medicals produkter har været forhandlet på det danske marked i en lang række år via distributøren G2. Efter opkøbet af Handicare mobilitetshjælpemidler i oktober 2015, valgte Sunrise Medical at samle de to forretninger i Danmark og etablere sig som en selvstændig virksomhed.

I dag beskæftiger den danske organisation 17 medarbejdere og har hovedkontor og lager i Taastrup samt kontor og showroom i Aarhus. Et landsdækkende netværk af konsulenter står altid klar til at servicere kunder i Danmark, Grønland og på Færøerne. 

Our mission:

To improve people's lives by creating innovative, high-quality products.

Vores værdier:

Kundefokus

Vores kunder kommer altid først!
Sunrise Medical er forpligtet til at møde eller overgå vore kunders forventninger! Vi bygger vores forretningsrelationer baseret på tillid, kundskab og hurtige tilbagemeldinger.

Teamarbejde

Teamarbejde er en vigtig del af vores virksomhed!
At dele kundskab og fremme udvikling gennem øget kommunikation bidrager til at vi opnår vores forretningsmæssige målsætninger. Et positivt og proaktivt team skal kendetegne vores ansatte og føre til bedre resultater. Dette indebærer også at vi tager vare på kolleger og giver støtte, vejledning, motivation og konstruktive tilbagemeldinger når det passer sig.

 

Engagement

Tag ansvar og ejerskab!
Dygtighed og initiativ skal bidrage til at give Sunrise Medical og vore kunder en øget værdi. Vi skal holde aftaler og ved eventuelle afvigelser, skal vi finde gode og effektive løsninger. Vi skal involvere os og gøre vores bedste hele vejen!

 

Innovation

Kontinuerlige forbedringer!
Sunrise og alle ansatte vurderer og evaluerer kontinuerligt vore rutiner, vore produkter, vore processer, og vi søger altid efter bedre løsninger. Vi motiverer vore ansatte og vore kunder til at komme med forslag, indspil og tilbagemeldinger om os og vore produkter. Vi er åbne for forandringer, som gør os mere effektive, og som gør vores virksomhed og vore produkter bedre. Dette vil bidrage til at give vores brugere et bedre liv!

Excellence

Vort mål er at "Forbedre menneskers liv"!
Vi skal give vores allerbedste hver eneste dag! Vi skal give vore kunder den bedste kvalitet - i alle henseender!